Čizmić dosanjao pobjedu...

Seniori RKHDSplit, 29.04.2006.
2.HRL-jug, 19.kolo
RK HRVATSKI. DRAGOVOLJAC – RK ZADAR EVA 27:23(15:10)

Prije puta u Split smo sjeli na kavu u Rivice, doša je prežidente Čizmić i rekao: „Sanja san pobjedu“... i ostvarilo se!
Na put su krenuli s nama barba Fredi i Momo koji ovi put nisu imali puno za prigovorit, nego su guštali u dobrom rukometu kao i ostalih pedesetak gledatelja u maloj dvorani Gripa...

Dragovoljac je cijelu utakmicu bio dominantan na terenu, i u obrani i u napadu.  Gosti su doduše poveli 3:1, ali dobrom obranom prvenstveno na „dva treća“ (dva centralna obrambena tj. Ćulić i Glavica) te odličnim vratarom Ivaniševićem (cijelu utakmicu branio odlično) i sigurnom realizacijom u napadu (Vojnović i Stipičić) domaćini odlaze na 12:7 odnosno 15:10 na poluvremenu.

U svlačionici je Grubi strahovao da će nas uhvatit „žuta minuta“ pa je govorio: „Sad je nula nula, idemo isponova“. U nastavku je nastavljeno s dobrom obranom gdje nije bilo prostora za prolaz gostima, jer ni Skender ni Stipičić nisu imali milosti za gostujuće bekove i nemalo puta profesionalnim prekršajima izmamili pljesak gledatelja ostavljajući Zadrane u osjećaju nemoći.

U obrani se gosti odlučuju za agresivniji pristup pa stavljaju flastere na dva vanjska igrača Dragovoljca (Vojnović i Ćurlin) što im uspijeva donekle povratak i smanjenje na 3 gola razlike (20:17), međutim dalje od toga nisu mogli. Vanjska linija Skender-Pleić-Stipičić je zadržala hladnu glavu i Dragovoljac je mirno utakmicu priveo kraju sa konačnih 27:23.

Najbolji strijelci kod Dragovljaca su bili Vojnović (11) i Stipičić (7), a kod gostiju Jerak (8) i Skulić (6). Na kraju valja reći da je ova pobjeda izborena kroz veliku želju, jedinstvo na terenu i dosta sriće (eh da svaki put ovako igramo). Dugoraćani su osigurali opstanak u ligi i u tri zadnja kola ulaze neopterećeni.

Za Hrvatski Dragovoljac su nastupili:  Ivanišević, Dudaš, Lazarušić, Glavica, Vojnović (11), Pavić, Skender (2), I. Pleić (3), Čulić (2), Ćurlin (2), Perić, Stipičić (7), Ćoko i Ercegović

Za Zadar Evu su nastupili: Torbarina, Zurak, D. Surač (2), Skulić (6), Jerak (8), Humbolt (1), I. Surač, Brkljača (1), Blažević (1), Segarić, Peša (3), Mazić, Mijolović (1), Cota

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog