RK Hrvatski dragovoljac najbolji klub u Općini 2005.

seniori RKHDU organizaciji Internet portala Dugi Rat Online i Općine Dugi Rat i ove godine proveden je “Izbor za  najboljeg sportaša 2005.”

Povjerenstvo sastavljeno od sportskih djelatnika nominiralo je kandidate od kojih se javnim glasanjem isfiltrirao konačan poredak.

Za najbolji klub izabran je RK Hrvatski dragovoljac sa 71 bodom, čak 43 više od drugoplasiranog NK Orkan (28) i 49 bodova više od trećeplasiranog KK Dalmacija (22)...

 

Jure TokićJure Tokić kadetski reprezentativac i član našeg kluba proglašen je za sportsku nadu Općine. On je osvojio 60 bodova, 34 više od Marina Bilića (VK Korenat) i još jednog rukometaša Frane Pleića (RK HD) koji je osvojio 14 bodova.

Drago VojnovićU izboru za najboljeg sportaša Drago Vojnović (RKHD) zauzeo je drugo mjesto sa 16 bodova zaostatka za Tomislavom Čikotićem (KK Dalmacija) koji je zaslužio 57 bodova.

Darko Utrobičić ĆaraNajzanimljivije je bilo u izboru za najboljeg sportskog djelatnika gdje su odlučivale nijanse. Armando Terzić Armi (VK Korenat) sakupio je najviše bodova (28) četiri više od našeg “katice za sve” tajnika Darka Utrobičića Ćare (24) i Tihomira Trogrlića iz NK Orkana (22)...

U ženskoj konkurenciji uvjerljive su bile rukometašice HRK Orkana koje su izabrane za najbolji ženski klub, a najbolja sportašica je Danijela Mistrić, koja je slavila ispred kolegice Mirjane Ercegović.

Više o izboru saznajte ovdje...

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog