Nastavak uspješne serije

Detalj sa utakmice...

Split, 19.11.2005.
2.HRL-jug, 9.kolo
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK BIOGRAD 35:26 (17:11)

Očekivala se je teška utakmica protiv gostiju iz Biograda, a počelo je da se bolje nije moglo ni poželit (5:0). Snažnom obranom i raspoloženim Tokićem, frnjokama Vojnovića napad je djelovao ubojito, pa se na poluvrijeme odlazi sa +6 (17:11). I kad se je nastavak utakmice priželjkivao sa nastavkom dobre igre, javila se je već poznata "žuta minuta". Gosti iz Biograda sustižu domaćine iz Dugog Rata (od 17:11 do 19:18)...

Za ovo učestalo razdoblje «žute minute» se već razmišlja o dovođenju psihologa ili psihijatra (op. Ćara).

A onda, nakon prolaza krize "Dragovoljaca" sve se vrača na staro, dobre obrane vratara, čvrsta obrana iskusnijih starijih igrača (Čulić, Budimir) i razigranost mlađih predvođenih D. Vojnovićem (Drago, vidiš da možeš), Stipičićem i kadetima J. Tokićem , F. Pleićem (ml. kadet), N. Ćokom. Veseli to šta su se i drugi kadeti vrlo dobro priključili seniorima(Ercegović, Siničić), tako da se za budućnost dobrog rukometa Dugi Rat ne mora brinut.

Krajnji rezultat 35:26 je samo stanje dobre igre uz pohvalu svima akterima susreta na fer igri.
Napomena: Lazarušić je ulaskom u igru pokaza da se i na njega može računat (rutinirano realizirao). Kod gostiju se posebno istakao velikim potencijalom D. Duvnjak, što su svi primijetili osim trenera domaćih.
I još jedna neobičnost: trener gostiju primijetio "bodičeka"  od strane J. Ivaniševića (!?). Daj Jere, dosta sa "grubostima".

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Jo. Ivanišević, S. Dudaš, J. lazarušić(1), I. Siničić, L. Ercegović, D. Vojnović(10), I. Pleić(1), F. Pleić(2), N. Ćoko(2), M. Budimir, S. Čulić, Je. Ivanišević(1), J. Tokić(9), M. Stipičić(8)

RK BIOGRAD
T. Tomić, A. Knežević(2), N.Morović(5), Š.Markić(3), S.Buča, I.Katuša, D.Dumančić(4), T.Sarić, I.Bakija(1), F.Batur(3), D.Duvnjak(8)

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog