Dudaš "čudotvorac" u Zadru

Dudaš u akciji...Zadar, 12.11.2005.
2.HRL-jug, 8.kolo
RK ZADAR EVA - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC (13:17) 24:34

Na gostovanje u Zadar se krenulo kombinirano preko Kaštel Starog. Razlog, trebalo je ukrcati trojicu kadeta (Ćoko, F.Pleić, Tokić) bez kojih se ne bi moglo, a trebali su odigrat i 1.HKRL.
Pogled na ekipu domaćina i nije dao pokazat da je to ekipa sastavljena od kadeta, kako se je očekivalo. Fizički su dominirali gostima...

Utakmica je počela onako kako "Dragovoljac" i počinje, gol za gol. Šta je vrijeme odmicalo, pokazalo se da će se dugoraćani i moć nosit sa snažnijim domaćinima. Sve propuste obrane gostiju nadoknađivao je čudesnim obranama S.Dudaš. Braneći "zicere", penale i ono šta je morao obranit, doveo je goste do vodstva u prvom poluvremenu. Tom vodstvu su pridonili još i navedena trojica kadeta (kao da prije i nisu igrali utakmicu) u napadu, Vojnović svojin "frnjokama" ispod ruke (ka da je zaboravija dat gol iz skoka), Stipičić zabijajući šta sa krila, šta sa beka i obrana starijih, iskusnijih (Čulić, Budimir, Ćurlin).

Drugo poluvrijeme smo se svi pribojavali poznate "žute minute" i njenog trajanja, a dragovoljci, poznati po tome, nisu je ni ovaj put preskočili. Prepustili su domaćinima da stignu na samo gol zaostatka (20:21). Srećom šta je Ćurlin pogotkom prekinuo "žutu minutu". Opet se razbranio Dudaš, Ćoko je razigravao bekove i postigao gol sa srednjeg onako kako on zna, Tokić zabio bombu, umorni Čulić i Budimir su nosili obranu kao da su tek počeli igrat. Pobjeda više nije dolazila u pitanje. Krajnji rezultat (24:34) i ne pokazuje da je utakmica bila zanimljiva i teška, tako da su bodovi još vrjedniji za goste.

Pohvalu zaslužuju i sudački par Perdić – Ujaković vodeći utakmicu sigurno i neprimjetno, šta mogu samo dobri suci.

ZADAR-EVA
Š.Zurak, J.Peša(9), J.Šegarić(1), T.Mazić(1), I.Surać, K.Brkljača(6), B.Franković(2), L.Plazina(1), J.Bakmaz, M.Knez, F.Perić, I.Mijolović(1), N.Jerak(2), B.Iveljić

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Jo.Ivanišević, S.Dudaš, S.Ćurlin(3), D.Vojnović(8), N.Ćoko(2), I.Pleić(2), F.Pleić(2), M.Budimir, S.Čulić, Je.Ivanišević(1), J.Tokić(6), M.Stipičić(9)

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog