Lošom igrom do bodova

Split, 05.11.2005.
2.HRL-jug, 7.kolo
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK CETINKA 29:28 (15:17)

Nakon dobre partije u Šibeniku, od dragovoljaca se očekivalo da to ponove i na "domaćem" parketu u Splitu. Gosti iz Trilja su došli samo sa devet igrača, pa je i to trebalo olakšat pobjedu domaćina. Ali kad je počela utakmica, nakon početnog vodstva dugoraćana gosti su ubrzo priuzeli igru i poveli...

U 9. minuti nezgoda za goste. U jednoj kontri ozlijedio se T. Lipotić i više se nije vračao u igru. Uz sve te nevolje gosti na poluvrijeme odlaze sa 2 razlike.

U drugo poluvrijeme se ulazi sa sličnom igrom domaćina, mekano u obrani, letičavo u napadu. Ipak se igralo gol za gol, sve dok vratar domaćih Joško Ivanišević nije obranio nekoliko teških udaraca i pružio šansu da se rezultat sustigne i pred kraj povede i izbori pobjeda.

Jedini koji su uz vratara Ivaniševića zaslužili da ih se spomene po dobrome su Jure Tokić sa dobron igrom u obrani i napadu i Drago Vojnović sa golovima. Valjda će oni a i ostali pokazat da mogu bolje već na gostovanju u Zadru.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Jo.Ivanišević, J.Lazarušić, F.Marčić, N.Ćoko, D.Vojnović(10), L.Pavić, I.Pleić(2), F.Pleić(3), M.Budimir, M.Perić, Je.Ivanišević, J.Tokić(9), M.Stipičić(5), S.Dudaš

RK CETINKA
A.Bilonić, S.Vuco, M.Dragušica(2), T.Lipotić(3), I.Marić(6), H.Bilonić(5), I.Dragušica(5), M.Varvodić, J.Borozan(7)

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog