Iznenađenje u Šibeniku

Šibenik 30.10.2005.
2.HRL-jug, 6.kolo
RK ŠIBENIK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 27:35 (11:17)

Na put prema Šibeniku uz seniore su na put krenuli i mlađi koje je vodio "Bole" ili još bolje, njegov "zmaj" koji je samo u početku bija onako, "miran".I još jedna važna osoba uz dva trenera krenila je sa nama, Jozo. Posli se pokazalo da je sa njim puno bolje u igri i rezultatu.
Utakmica je počela onako kako mi i počnemo, gol za gol. A onda je se nešto okrenilo, umisto da počnemo popuštat, stvarali smo pomalo razliku i to zahvaljujući svim igračima koji su ulazili u igru...

Prvo poluvreme odlazi se sa prednosti od 6 golova. Drugo poluvreme se nastavilo u malo sporijem ritmu.
Dozvolilo se domaćinima da se približe na 4 gola razlike (žuta minuta), ali se onda dragovoljci bude i mirno dovode utakmicu do sigurne pobjede.

Igralo se je u napadu strpljivo, u obrani čvrsto. Koliko je tome pridonija Ćupa, staložena igra oba Pleića, čvrsta obrana Bude i Pavića, Dragine frnjoke, obrane vratara, debitanta Ćoke, i Marina koji je neforsirajući da 14 golova, ne znan, ali se pokazalo prid objektivnoj šibenskoj publici da dragovoljci znaju igrat rukomet.

I još jedna stvar koja je novost za dugoraćane, "žuta minuta" je trajala samo par minuta.

RK ŠIBENIK
I. Pralija(5), M. Bilić(3), I. Nakić(2), M.Marković, A. Ðelalija(4), T. Storić, I. Protega(2), T. Miliša(1), M. Jurić, T. Sladojev Jolić(9), I. Šimac, M.Karabuva, A. Vlaić(1), A. Perušić

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Jo. Ivanišević, S. Dudaš, T. Lažeta, J. Lazarušić, N. Ćoko(3), S. Ćurlin(3), D. Vojnović(6), L. Pavić(3), I Pleić(4), F. Pleić(2), M. Budimir, Je. Ivanišević, I. Siničić, M. Stipičić(14).

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog