Očekivani poraz u Trogiru

Seniori RK HD u akciji ...Trogir, 22.10.2005.
2.HRL-jug, 6.kolo
MRK TROGIR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 39:26 (20:10)

U Trogir se otišlo odigrat utakmicu bez prevelike nade da bi se moglo dobut je. A kako je počelo dobro za "Dragovoljca" niko se nije moga nadat. Povelo se! To je valjda razbudilo domaćine i sa mnogo čvršćom igrom u obrani i kontrama u napadu, vrlo brzo su sustigli rezultat i povećavali vodstvo...

Za nesriću «Dragovoljca» ubrzo se ozlijedio J.Tokić. Uz to, neoporavljeni D.Vojnović bio je jedini koji je u napadu pratio M.Stipičića. A obrana, na trenutke dobra, ali su to bili samo povremeni trenuci, tako da su vratari ostajali ka na «streljani». Čvrston, na trenutke i prečvrston obranom (9 isključenja, 3 žuta kartona), uz vrlo dobre vratare domaćina, razbijen je «Dragovoljac».

U sastavu domaćina je donedavni naš igrač M.Galiot(Zele) odigrao prosječno, valjda štedeći nas. Soliranjem u napadu i nedovoljnom čvrstinom u obrani i nije se moglo bolje. Valjda se to promini već u slijedećoj utakmici.

MRK TROGIR
D.Buličić, J.Šore, I.Mitar(5), T.Bajić(1), N.Brčić(4), M.Galiot(1), M.Vukman(8), B.Dragaš(4), Z.Kaloper(1), Z.Ðikić(13), S.Kapa, T.Franić(1), T.Princivali, D.Pelja(1)

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
I.Jerčić, S.Dudaš, J.Lazarušić, F.Marčić, L.Ercegović(1), D.Vojnović(7), L.Pavić(3), I.Pleić(1), F.Pleić(1), M.Budimir(3), M.Perić, J.Ivanišević(2), J.Tokić(1), M.Stipičić(7)

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog