Tako blizu, a tako daleko

Dubrovnik, 12.10.2005.
2.HRL-jug, zaostala utakmica 3.kola
RKHM DUBROVNIK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 32:31 (15:15)

Zaostalu utakmicu 3. kola i odlazak u Dubrovnik, zapao nas je ove sride (12.10.2005,). Putem do Dubrovnika «izgubili» vjernog navijača, a pronašli navijačice(Saša).
Sama utakmica i nije počela dobro, Drago Vojnović izvrne nogu u prvon dodiru sa balunon. I kad se pomislilo da je sve gotovo, da nemamo šanse, krenilo se sa igron. Gol po gol (6:11) i dobar rezultat polovinon prvog poluvremena...

Golovima sa krila Kreše i Marka Perića su se pridružili i ostali. Ali se nije tako nastavilo. Do poluvremena domaćin stiže i neriješeno se završava. Drugo poluvrijeme se igralo gol za gol i tako do pred kraj kada domaćin ima balun i igrača više. «Jurišnik» Krešo krene na prisjecanje baluna uz moto:"Čuvajte mi leđa, il si peder, il si govno".

Nažalost mu naum nije uspija i oba boda ostaju u Dubrovniku.

Uz raspoloženog M. Stipičića (igra srednjeg) i dva krila (K. Glavica i M. Perić) sa ozljedon D. Vojnovića i srečon koja nan je malo falila bolje se i nije moglo, a možda i je…

RKHM DUBROVNIK
A. Mohoberac, M. Matić, M.Serdarević, M. Glavinić, M. Šešelj, M. Butigan, A. Vlašić (3), N. Bušlje (5), A. Čustović (8), A. Majdarević, P. Kordić(7), G. Tolić(5), Z.Majčica, N. Govorko(4)

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
J. Ivanišević, B. Jakovljević, T. Lažeta, J. Lazarušić, F. Marčić, D. Vojnović, K. Glavica (8), I. Pleić (1), F. Pleić (3), S. Dudaš, M. Perić (5), J. Tokić (4), M. Stipičić (10)

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog