Dugoračani na turniru u Slavoniji!

Joško IvaniševićBOŠNJACI, 8.10.2005.
Memorijalni turnir "Marko Prusina"

Dugoraćanima su na prošlogodišnjem gostoprimstvu uz sudjelovanje na turniru "Hrvatski dragovoljac" uzvratili slavonski prijatelji iz Bošnjaka iz RK "Zrinski".
Nakon burne i neprospavane noći, sutrašnji dan donio je dvoboje prijateljskih klubova u finalu..ovaj put, bolji su bili domaćini...

RK "Hrvatski dragovoljac"-RK "Županja"  24:11
RK "Zrinski"-RK "Hrvatski dragovoljac"  22:20...

REZULTATI:

RK "Zrinski"-RK "Mikanovci"             27:25
RK "Hrvatski dragovoljac"-RK "Županja"  24:11

FINALE:

RK "Zrinski"-RK "Hrvatski dragovoljac"  22:20

Za RK "Hrvatski dragovoljac" su nastupili: Jo. Ivanišević, Dudaš, Je. Ivanišević (ipak se nije iskrcao u ZG),Radić, Lažeta, Lazarušić, Marčić, Ćurlin, Vojnović, Pavić, Ercegović, Siničić, I. PLeić, F. Pleić, Perić, Ðurić, Tokić, uz stručno vodstvo trenera Grubiše i pom. trener Glavice te vođe puta predsjednika kluba Joška Čizmića i službenog prijevoznika Duće toursa u vlasništvu Boška Vojnovića.

Što se samih utakmica tiće koje su ovaj put ipak bile u drugom planu, trenerski dvojac GG dao je priliku svim igračima koji su se disciplinirano ponašali na terenu s obzirom na proteklu noć koja je pokazala tko su dalmatinci i kakav štimung znaju napraviti.

Samo finale bilo je dosta izjednačeno te se utakmica riješila u korist domaćina u gotovo posljednjim sekundama. Uz veselicu nakon finala koja je potrajala dugo u noć, uručeni su pehari za najbolju ekipu, RK "Zrinski", najboljeg igrača Bjelića iz istog kluba te najboljeg vratara Joška Ivaniševića iz RK "Hrvatski dragovoljac".

Jole u akciji! 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog