Gore ne može!?

Split, 01.10.2005. "Mala dvorana" SRC GRIPE
2.HRL-jug, 2.kolo
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KOTEKS SPLIT 2  28:34 (16:15)

A šta napisat. Ekipa gostiju je pokazala da želi i zna igrat rukomet. Šta se za domaću ekipu i ne bi moglo reći, naročito podvlačeći ono želi.

Početak je odmah pokazao bezidejnost domaćina iz Dugog Rata (igralo se u Splitu). Ali ipak, rezultat na poluvremenu je bija povoljan (16:15).

I kad sam pomislija da se ne može odigrat lošije, "Dragovoljci" su me razuvjerili. Pokazali su da mogu..., toliko bezidejnosti u napadu, toliko bezvoljno u obrani, toliko nervoze među igračima… Ma, da ne nabrajan... Samo moran priznat da san i sam odlazija van dvorane misleći da će se nešto prominit kad me nema. Nažalost nije. Ekipa koja ne napravi cilu utakmicu 5-6 faulova, a u napadu odigra bezvoljno ne može dobit utakmicu. Sa tim ne podcjenjujem goste koji su zasluženo pobijedili...

O nervozi posli utakmice san čuja iz priča i želija bi šta prije zaboravit. I pobjeda i poraz su dio igre i za sve su zaslužni samo oni koji u tom sudjeluju.

Osjetite li gorčinu u napisanon osvrtu, ima je.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Joško Ivanišević, Josip Lazarušić, Stipe Ćurlin (1), Drago Vojnović (8), Luka Pavić, Leo Ercegović, Ivan Pleić (3), Frane Pleić (3), Marin Čović, Stjepko Čulić (1), Jere Ivanišević, Jure Tokić (4), Marin Stipičić (8), Saša Dudaš.

RK KOTEKS SPLIT 2
Dubravko Vukovac(7), Anđelo Žeravica (4), Marin Šarić (4), Pero Jukić (1), Marin Varvodić (4), Mladen Barlov,  Ivan Mlačić (4), Hrvoje Žeravica, Josip Pletikosić, Bruno Bosnić (10), Jadran Ćarija, Ante Ševo, Ivan Munitić, Petar Prnić.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog