Dragovoljcu pripremni turnir u Kaštelima!

Obrana  HD-a!U nedjelju 11.9.2005. RK Adriachem iz Kaštela ugostio je ekipe "Hrvatski dragovoljac" iz Dugog Rata i "Kamičak" iz Sinja, te je u gradskoj dvorani u Kaštel Starom odigran mini pripremni turnir koji je dobrodošao svim ekipama budući da sezona 2005/2006 počinje za 2 tjedna.

Najspremnijom se pokazala ekipa "Dragovoljca" koja je ostvarila 2 pobjede iz 2 utakmice te zasluženo osvojila prvo mjesto...

RK ADRIACHEM – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 28:33 (11:17)

Prvu utakmicu na turniru odigrali su dugoraćani i kaštelani. Susret tih dviju ekipa obično završava s mnogo postignutih pogodaka pa je tako bilo i ovaj put put.

Utakmica je počela vrlo efikasno s obje strane. S jedne strane su Vojnović i Stipičić parali mrežu Kaštelana, dok je s druge strane nerješiva zagonetka bio Musulin koji je odlično proigravao pivota, što bi rezultiralo pogotkom ili sedmercem (u većini slučajeva), tako da je u korist domaćih dosuđeno čak 11 sedmeraca.

Dugoraćani su znali da će imati kontrolu nad utakmicom jedino ako uspiju zaustaviti proigravanja na crtu tj. na pivota. I upravo se to i dogodilo. Obrana je postala čvrsta i pokretljiva, Čulić i Budimir su zgusnuli sredinu obrane tako da se na odmor odlazi s rezultatom 17:11 za ekipu Dragovoljca.

U drugo poluvrijeme Dugoraćani ulaze još bolje te predvođeni raspucanim Vojnovićem povećavaju prednost na +10. Već tada se znao pobjednik pa su priliku za igru dobili i kadeti koji su dobro obavili svoj posao.

Treba naglasiti i vrlo dobru igru inspiriranog Pavića koji je pred kraj utakmice atraktivnim potezima (gol iz piruete…) zabavljao klupu Hrvatskog Dragovoljca. ''Ovo je zbog Grubija''!
Utakmica je završila rezultatom 33:28 za Hr. Dragovoljac.RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK KAMIČAK 38:32 (13:15)

Nakon utakmice uslijedio je predah od 15ak minuta, a onda opet na teren, ovoga puta protiv Kamička iz Sinja. Na početku utakmice kod dugoraćana se osjećao lagani umor, što je i razumljivo budući im je to bila druga utakmica za redom. Sinjani bolje otvaraju utakmicu, te stvaraju blagu prednost od 1-2 gola koju uspijevaju održavati. U napadu se najviše osjetio nedostatak snage i koncentracije kod Vojnovića što je i razumljivo budući da je dugo izbivao s rukometnog terena zbog ozljede stopala. Kako se poluvrijeme bližilo kraju Dragovoljac je bio sve bolji i bolji. Odgovornost u napadu su preuzeli Pleić i Stipičić, obrana počinje funkcionirati te se u završnicu poluvremena ulazi ravnopravno. Tada slijedi nekoliko ishitrenih akcija i prodanih lopti od strane dugoraćana, te se na odmor odlazi s rezultatom 15:13 za Sinjane.
U drugom dijelu Dragovoljac diže igru na viši nivo te polako dolazi u prednost koju je sjajnom obranom te kontrama i polukontrama uspio održati do kraja. Posebno se istaknuo Frane Marčić - Baf s nekoliko presječenih lopti, te realizacijom. U drugom dijelu do izražaja je došla efikasnost dugoraćana - čak 25 postignutih pogodaka.
Utakmica je završila rezultatom 38:32 za Hrvatski Dragovoljac.

Rezultati:
RK ADRIACHEM – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 28:33 (11:17)

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK KAMIČAK 38:32 (13:15)

RK ADRIACHEM - RK KAMIČAK  : (:)

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog