Igra dobra, rezultat loš!

Trogir, 9.9.2005.
Prijateljska utakmica
RK TROGIR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 34:18 (17:8)

Nakon cjeloljetnih trakavica oko pregovora o prelazu Marka Galiota-Zele iz redova kluba, u kojem se afirmirao i koji mu je sve dao i omogučio, u RK "Trogir", ova dva kluba ponovno nastavljaju vrlo dobru suradnju na svim razinama. U sklopu toga odigrana je pripremna prijateljska utakmica..

RK "Trogir"-RK "Hrvatski dragovoljac" 34:18 (17:8)

RK "Trogir"
Bralić; Šore; Sesar (2); Galiot (4); Kaloper (2); Kapa (2); Vukman (5); Stričević (1); Ðikić (6); Mitar (5); Brčić (4); Babić (1); Franić (2);
Trener: Boris Klarin

RK "Hrvatski dragovoljac"
Ivanišević; S.Tokić; Jakovljević (1); Perić; Lažeta (1); Marčić; J.Tokić (1); Ercegović; Lazarušić (1); Čulić (1); Čović; Pavić (2); Budimir; I.Pleić (1); F.PLeić (3); Vojnović (7);
Trener: Zlatko Grubiša
Pom.trener: Krešo Glavica

Kao što i sam naslov kaže, igra dugoraćana je bila većim djelom utakmice relativno dobra uzimajući u obzir neigranje najboljeg pojedinca u redovima "dragovoljaca" Stipičića te studenta Ćurlina ali za istaknuti je povratak Drage Vojnovića na rukometne terene.

Do 14 minute dugoraćani su vodili 3:2 ponajviše zahvaljujući odličnoj obrani koja je funkcionirala vrlo skladno i čvrsto sa "stupovima" Čulićem (nije ni jednom riječju prigovarao sucima ili komentirao suđenje!!!) i Budimirom koji su se lavovski nosili sa nemoćnim trogiranima. I ono malo šuteva što bi prošlo prema vratima poskidao bi uvijek vrlo dobri Ivanišević.

Na drugoj strani razgoropadio se na vratima Šore koji je isto tako lakoćom branio šuteve Vojnoviću, I.Pleiću i J.Tokiću. Tada sredinom prvog dijela dugoraćani pucaju po šavu. Ozljede Budimira i J.Tokića te nedostatak snage u Čulića prisiljavaju trenerski duo G-G (Grubiša-Glavica) da rotiraju i u vatru šalju manje iskusne kadete koji se nisu odmah snašli u igri.

Posljedica toga je nekoliko brzih kontri i odoše trogirani sa lijepom prednosti na odmor. U nastavku su se dugoraćani malo pribrali, uhvatili zraka i zaigrali malo bolje te se u drugom dijelu najviše istakao mlađi kadet Frane Pleić koji je lukavo 3 puta matirao Šoru (mogao i više).

Nakon utakmice svi su bili zadovoljni igrom ali i činjenicom da bi ove godine igra "dragovoljaca" mogla biti na višoj razini ukoliko pristup utakmicama bude kao na današnjoj, bez obzira na visoki poraz.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog