Dragovoljci počeli sa pripremama!

DUGI RAT, 9.8.2005. - STRELJANA

Nakon uspješne sezone rukometa na pijesku, "dragovoljci" kako "stari" tako i "mladi" ušli su u novu sezonu prozivkom u ponedjeljak 8.8.2005. Kakav je bio odaziv, pročitajte u nastavku..

Prozivkom seniora u ponedjeljak 8.8.2005. "dragovoljci" startali su  u novu sezonu koja će biti izuzetno teška jer će sastav biti kompletno pomlađen. To se moglo zaključiti iz prozivke na kojoj je odaziv bio ravan "pozitivnoj nuli".

Neki su opravdano izostali dok se drugi nisu uopće nikome javili. Unatoć tome, "dragovoljci" uzrasta seniori i kadeti krenuli su sa pripremama pod vodstvom pom. trenera profesora Kreše Glavice. Odaziv je bio vrlo skroman..Galiot je na arbitraži, RK "Trogir" ga želi bez naknade (smiješno!!!), Stipičiću je još uvik lito u glavi,nema ga ni ćut.. Čulić,Vojnović i Lazarušić opravdano izostali (bolest i ozlijede), Skender na baušteli u inozemstvu, Budimir se oženija, Jere uči za ispite, Luky iznajmljuje skutere, Jezgra se sprema za ulogu pricjednika kluba rukometa na pijesku dok je najstandardniji Ivan Pleić odradio kompletene bazične pripreme sa kadetima..od "mlađih" sa radom su započeli Čurlin i Jakovljević dok su uzdanice kluba, kadeti, već 2 tjedna pod punim opterečenjem trenirajući čak 2 puta dnevno što se odrazilo i nanjihov rezultat na Sp. Igrama Mladih gdje su dogurali do polufinala, sutra u srijedu 10.8. Za naglasiti je da nastupaju bez udarnog bekovskog dvojca Vojnović-Tokić. Prvi ima ozlijedu stopala (23 šava) dok je potonji na pripremama mlađe kadetske reprezentacije u Slovačkoj pod vodstvom Irfana Smajlagića. No, unatoć tome, kadeti pojačani vratarom Sašom Dudašem i Ivanom Pleićem, nastavljaju sa odličnim izdanjima što je plod njihovog kvalitetnog rada i zalaganja.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog