Dva važna boda otišla u nepovrat!

Seniori RK HD u akciji...Split, SC Gripe, 08.05.2005.
2.HRL-jug, 21.kolo
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK CETINKA 34:37 (21:22)

U vrlo dinamičnoj i do samog kraja neizvjesnoj utakmici ekipa Hrvatskog dragovoljca na ''domaćem'' terenu nije uspjela slomiti i pobijediti vrlo dobru ekipu Cetinke iz Trilja iako je u nekoliko navrata imala priliku da utakmicu okrene u svoju korist. I prije samog ogleda znalo se da će ovo biti vrlo efikasna utakmica jer su dosadašnje utakmice ova dva kluba uvijek završavale sa ''kišom'' golova i s jedne i s druge strane. Ta tradicija se nastavila jer smo i u ovoj utakmici vidjeli čak 71 zgoditak. Obje su ekipe igrale s taktikom ''zabij jedan gol više od protivnika!'' tako da obrane gotovo nisu ni postojale, a u napadima je sijevalo sa svih strane. Bilo kako bilo, gosti su na kraju uz vrlo dobru igru, potpomognuti  srećom i sucima uspjeli ostvariti pobjedu te se kući vraćaju s 2 nova boda...

Početak utakmice odmah je najavio da će ovo biti utakmica s visokim ritmom, obje su ekipe uspješno realizirale svoje napade, a obrane su bile nemoćne. Igralo se gol za gol sve do sredine prvog poluvremena kada gosti odlaze na +4 (12:16) zahvaljujući dobro izvedenim polukontrama i kontrama, kojima su probijali nepostavljenu obranu Dragovoljca. Nakon Time-outa ekipa Dragovoljca se posložila, prednost gostiju se polako topila te se na poluvrijeme odlazi s nevjerojatnih 21:22 u korist gostiju iz Trilja.

U nastavak se kreće neizvjesno, i jedni i drugi se pokušavaju odlijepiti na nekoliko golova razlike, ali im to ne uspijeva. I tako je to bilo sve do 10 minuta prije kraja kada u prvi plan dolaze dotad vrlo dobri suci Jurinović i Mrvica.

U trenucima kada se utakmica lomila donose nekoliko odluka na štetu domaćina te na taj način rješavaju ovu utakmicu. Puno bolje bi bilo da su sami igrači odlučili o pobjedniku u ovoj vrlo dobroj utakmici. Prvo nisu dosudili očiti sedmerac nad domaćim igraćem Pavićem, a odmah potom su mladom Vojnoviću dali izravni crveni karton za nešto što mu je ''izletjelo'' iz usta, a nije ni u kom slučaju bilo namijenjeno sucima već je u žaru borbe nakon jednog promašenog šuta prekorio sam sebe. U samom finišu dopuštali su gostima vrlo neaktivnu igru ne podižući ruku za pasivni napad , što su oni vrlo pametno iskoristili i mirno priveli utakmicu kraju.

Kod gostiju posebno se istaknuo D. Bilonoć s 14 zgoditaka( od toga 8 iz sedmeraca), a kod domaćih nešto su više iskakali kapetan Stipičić i mlada nada dugoraćkog rukometa Tokić.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC:
Jo. Ivanišević, Lazarušić, Je. Ivanišević, Vojnović 5, Pavić, Skender 6, Pleić 6, Budimir, Dudaš, Čulić 3, Marasović, Tokić 5, Stipičić 9.
SEDMERCI: 1/1
ISKLJUČENJA: 14 min.

CETINKA
Bilonić, Marelić, Delonga 5, M. Dragušica 4, Lipotić 6, D. Bilonić 14, I. Dragušica 2, Pocrnja, Borzan, H. Bilonić 6.
SEDMERCI: 9/10
ISKLJUČENJA: 10 min.

SUCI: D. Jurinović iz Zadra i M. Mrvica iz Biograda n/m.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog