Dragovoljci na -1 u Trogiru

Seniori RK HD u akciji ...TROGIR, 8.2.2005.
Prijateljska utakmica
RK TROGIR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  29:28  (16:15)


Zimom okovana Streljana natjerala je dugoratske seniore da se snalaze kako god znaju i umiju s obzirom na (ne)treniranje radi vremenskih uvjeta pa je tako dobrodošao poziv prijateljskog Trogira da se odradi trening utakmica u dvorani u Trogiru..

RK "Trogir" - RK "Hrvatski dragovoljac" 29:28  (16:15)

RK "Trogir":
Buličić; Relja; Babić (2); Frana (7); Princivali (6); Sesar; Bukurov M. (4); Kapa (8); Bukurov L. (1); Stričević (1);
Trener: Boris Klarin

RK "Hrvatski dragovoljac":
Dudaš; Marasović; Jerčić (4); Vojnović (3); Perić; Pleić (1); Ćoko (1); Tokić (1); Lazarušić (1); Jakovljević; Čulić; Stipičić (11); Budimir; Radaković; Pavić (6);
Trener: Zlatko Grubiša
Pom.trener: Krešo Glavica

Hladnoća i led već duže vremena otežavaju uvjetno rečeno "normalan" rad svih natjecateljskih uzrasta RK "Hrvatski dragovoljac" pa je stoga svaki "izlet" u ikakvi zatvoren prostor dobrodošao. Tako je i ovaj put trener Grubi iskoristio svoj utjecaj te organizirao prijateljski ogled vječnih rivala ali isto tako i prijateljskih klubova. Tu priliku iskoristio je i trener kadeta Glavica te bacio u vatru trojicu kadeta (Ćoko,Perić i Tokić) kojima je ovo dobrodošao trening uoči nastavka 1. HKRL.

Sama utakmica nije bila na razini natjecateljske forme ni na obje strane što je logična posljedica zimskih mini-priprema te se ekipe još uvijek "traže" pred sam nastavak proljetnog dijela sljedečeg vikenda. Igralo se toplo-hladno kako u obrani tako i u napadu. Na vratima su solidni bili Marasović i Dudaš, dok se u samoj obrani kao nositelji nametnuli Čulić i Budimir sa povremenim bljeskovima, ponekad čak i prežestog "terijera" Pavića koji će sa povečanjem efektivne mišićne mase zasigurno igrati važnu ulogu u budučnosti kluba, a isto tako i u napadu je bio vrlo dobar te se tako već polako nameće Grubome pa možda već i kao starter u početnoj postavi.

Uz njega u napadu je prednjačio Stipičić pokazujuči nazočnima u nekoliko navrata kako se lobuje vratara. Danas vrlo solidni u napadačkom dijelu bio je i Jerčić što je uzrokom od čak tri spojena treninga izareda, nastavi li tako, Grubi više neće morati brojati nove sijede dlake u svojoj, nadaleko poznatoj bradi. Svi ostali koji su nastupali, nisu se previše istakli, što je pokazatelj da se oni, predvođeni Gujom Lazarušićem tek zahuktavaju i tempiraju formu za početak prvenstva. 

 


 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog