Radno u novu godinu!

seniori HD-aU ponedjeljak 03.01.2005. nakon gotovo mjesec dana mirovanja i debljanja, seniori Hrvatskog dragovoljca započeli su pripreme za proljetni dio. U novu godinu ulazi se bez Krešimira Glavice, ali sa Darkom Radakovićem na lijevom krilu.

Pripreme će se odraditi u Dugom Ratu (kao i uvijek) pod vodstvom trenera Zlatka Grubiše koji se nada da će lijepo vrijeme potrajati šta duže, te da će biti u mogučnosti adekvatno pripremiti ekipu za predstoječa natjecanja...

U ponedjeljak 03.01.2005. nakon gotovo mjesec dana mirovanja i debljanja, seniori Hrvatskog dragovoljca započeli su pripreme za proljetni dio.

Od sada samo na klupi!Na prvom treningu pojavili su se svi na koje trener dugoraćana Zlatko Grubiša može računati. U odnosu na sastav s početka sezone nedostaje Krešimir Glavica koji se oprostio od aktivnog igranja, te se u potpunosti posvetio trenerskom poslu (želimo mu puno sreće).

Da se konkurencija na poziciji lijevog krila ne smanji pobrinuo se novi-stari član kluba Darko Radaković. Naime on se nakon nekoliko godina lutanja po susjednim klubovima (Krilnik i Solin) odlučio vratiti u klub u kojem je i započeo seniorski staž, te pokušati izboriti svoje mjesto u ekipi.

Šta se samih priprema tiće dragovoljci će ih odraditi u Dugom Ratu, za razliku od nogometaša i vaterpolista koji sebi mogu priuštiti pripreme u češkoj, odnosno austrijskoj metropoli.

Dosta kukanja, mislin da ga je svima i priko glave. Da sve ne bude crno pobrinula se uprava obečavši igračima po 500kn za patike, šta nije dovoljno za uzet specijalke, ali u svakom slučaju dobro će doći.
Igrači mogu biti mirni i sigurni da će novce (kad-tad) dobiti jer uprava HD-a drži do svojih obećanja za razliku od naših općinara (dvorana).

Šta se ostalih uzrasta tiće svi su započeli sa pripremama osim "petaša" (prednatjecatelja) koji startaju 01.02. i kadeta koji nisu ni prestali sa treninzima za vrijeme blagdana. 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog