Mogli..., a nisu!

Detalj s utakmice RK HD i RK Solin ...Solin, GD "Bilankuša",13.11.2004.
2.HRL-jug, 8.kolo
RK SOLIN - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 31:28 (17:16)

U utakmici protiv favoriziranih solinjana koji su prije samo tri dana visoko porazili splitskog prvoligaša vodstvo i igrači Hrvatskog dragovoljca ušli su u najmanju ruku "neambiciozno", sa samo jednom mišlju "izgubiti šta manjom razlikom"!
Upravo to se kasnije ispostavilo glavnim razlogom poraza od ekipe koja ni u jednom segmentu igre nije nadigrala dugoraćane. Solin je u subotu bio zreo za prvi prvenstveni poraz, ali dugoraćani jednostavno nisu htjeli uzeti "ponuđeno"...

Počelo je u znaku Solina, nekoliko propuštenih zicera od strane dragovoljca i već je 5:2. U tim trenucima dolazi do rošade u gostujućoj obrani, pa desnu stranu solinskog napada koja je do tada stvarala probleme dugoraćanima zatvaraju Skender i Čulić, nakon ćega domaći praktički cijelu utakmicu igraju samo lijevom stranom napada.

Detalj s utakmice RK HD i RK Solin ...Ubrzo dragovoljci stižu na 6:5, da bi se Solin opet odmakao  na 13:9, a dugoraćani stigli do 16:15 i konačnih 17:16 na poluvremenu.

U nastavku od 33. do 38. minute domaći rade seriju 5:0 i golovima Šipića i Maleša od 19:18 dolaze do 24:18, a tokom drugog poluvremena odlaze na 28:21 i 30:23 u 53.minuti.

I onda kada su svi pomislili da je Solin siguran pobjednik, i da je samo pitanje sa kojom razlikom zamalo dolazi do preokreta. Ovog puta dugoraćani rade seriju od 5:0 i u 57.minuti dolaze na samo -2 (30:28).

Tri minute je do kraja, solinjani imaju +2 i napad koji je pred pasivom. Lopta dolazi do Mustapića koji gazi u vratarev prostor i postiže gol, dok dragovoljci već trče u kontru sudac Musulin priznaje (neregularan) gol, a kasnije se pokazalo i posljednji na utakmici tako da je konačan rezultat 31:28.

Detalj s utakmice RK HD i RK Solin ... Malo je falilo za senzaciju, da su samo vratari bili na nivou kojim su branili sve prethodne utakmice, da se samo nije falilo onoliko penala, kontri i zicera, da je samo ovo, da je samo ono...,...,ali nije.

Činjenica je da smo mogli, a nismo, pa na kraju ostaje nam samo stisnuti ruku pobjedniku!

Kod Solina malo bolji od ostalih bili su Uvodić, Maleš i Šipić, a kod Hrvatskog dragovoljca Stipičić i Skender.

RK SOLIN
Matešković, Maleš (4), Buzov (2), Komar, Šipić (8), Jukić, Jurić (3), Fantić (5), Jajić (3), Munitić, Uvodić, Mustapić (4), Maras, Maleta (2)
Sl. predstavnik: V.Maras
Trener: D.Grizelj
Pomoćni trener: A.Burger
Fizioterapeut: J.Vasilj

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Jo.Ivanišević, Lazarušić (1), Budimir, Jerčić, Vojnović (2), Pleić (3), Dudaš, Pavić (2), Čulić, Marasović, Je. Ivanišević (2), Skender (7), Stipičić (11)
Sl. predstavnik: J.Škorić
Trener: Z.Grubiša
Pomoćni trener: K.Glavica

Suci: Bukurov i Musulin

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog