Izgubili 6 razlike, a opet dobro prošli

Seniori RK HD u akciji ...Trogir, sportska dvorana "Vinko Kandija", 04.11.2004.
Trening utakmica
RK TROGIR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 27:21 (13:10)

U trning utakmici dviju utakmici dviju drugoligaških ekipa Trogirani su nadigrali i zasluženo pobjedili indisponiranu i nezainteresiranu momčad Hrvatskog dragovoljca.

Igra Trogira imala je "i glavu i rep". Igrali su u obrani čvrsto te su prisilili bezidejnu vanjsku liniju gostiju (Vojnović, Pleić i Jerčić) na isforsirane šuteve sa deset, jedanaest metara koje je odlični golman domaćih Buličić lako branio i odigravao brze kontre, ili bi usljedila polukontra...

Koliko god su gosti bili loši i bezidejni u napadi, obrana je izgledala još i gore. Toliko rupa, toliko tromosti, toliko nesporazuma..., pa zar je moguče da se može tako loše odigrati. Svi dobro znamo da se obranu bez želje ne može dobro igrati, a upravo želje je dragovoljcima najviše nedostajalo. Trogirani su prolazili kako bi im palo na pamet. Prava je sreća da je na golu bio raspoloženi Dudaš (a i trogirani su ga razbranili), pa je na kraju završilo samo šest razlike.

Interesantno je da su i u jednoj , i u drugoj ekipi upravo vratari bili najbolji pojedinci, iako je Buličić imao puno manje posla od Dudaša.

Ukoliko igrači Hrvatskog dragovoljca ne promjene nešto u pristupu igri, razmišljanju, i ako nastave igrati bez želje, teško će osvojiti još koji bod u prvenstvu.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog