Prva pobjeda!

Jole je ovu utakmicu bio "nesavladiv"Biograd na moru, 10.10.2004.
2.HRL-jug, 3.kolo
RK BIOGRAD - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 25:32 (14:15)

U utakmici u kojoj je neizvjesno bilo samo u prvom poluvremenu dugoraćani su zabilježili prvu pobjedu.
U prvom dijelu igrači Zlatka Grubiše igraju dosta malko u obrani, tako da ne uspijevaju materijalizirati odlične obrane kapetana Joška Ivaniševića (više od dvadeset tokom utakmice), već dozvoljavaju domaćima da uhvate gotovo sve odbijene lopte i poentiraju ili izbore sedmerac. Moramo napomenuti da je i kod domaćina sve do ozljede briljirao vratar koji je obranio nekoliko zicera i kontri.
Suma takvog odnosa prema igri u prvom poluvremenu  je i realan rezultat od 15:14 za goste...

U drugom poluvremenu sasvim druga slika. Dugoraćani "dodaju gas" i odličnom igrom u obrani, te kontrama Stipičića i golovima Ivana Pleića na postavljenu obranu dolaze do prednosti od devet golova razlike.

U 46. minuti na scenu stupa sudac Igor Cerjan, te dodjeljuje isključenja na dvije minute gostujućem i domaćem igraču, zamislite zbog toga šta im dres nije bio uredno utiran u gaće. Uspostavilo se da je to i treće isključenje Čuliću, odnosno kraj utakmice za najaktivnijeg obrambenog igrača Hrvatskog dragovoljca.
Zamislite da se tako kažnjava na velikim svjetskim i evropskim natjecanjima, nijedan igrač nebi završio utakmicu. Isto kao da su ova dvojica sami izvukli dresove. Pa zar nije logično da isključenje dobije onaj igrač koji protivnika cijelo vrijeme poteže za dres i na taj način mu ga "izvuće", već bude nagrađen jer je cijelu utakmicu potezao protivničkog igrača za dres.

No šta je, tu je dugoraćani su nastavili bez Čulića i mirno priveli utakmicu kraju sa konačnih 25:32.

Bolji od ostalih bio je Joško Ivanišević koji je fantastično branio, a na kraju su ga zamjenili Dudaš i Marasović koji su također imali nekoliko odličnih obrana.

Za Hrvatski dragovoljac nastupili su:
Jo. Ivanišević, Jakovljević, Lazarušić, Tokić (4), Vojnović (1), I. Pleić (7), Dudaš, Pavić (1), Čulić (2), Je. Ivanišević (3), F. Pleić, Stipičić (11), Marasović, Glavica (3)
Sl. predstavnik: Darko Utrobičić
Trener: Zlatko Grubiša

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog