15 minuta black-outa i bodovi ostaju u Metkoviću!

Seniori RK HDMetković, sportska dvorana 26.09.2004.
RK METKOVIĆ 2 - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 33:30 (20:10)

U utakmici 1.kola, 2.HRL-jug rukometaši Hrvatskog dragovoljca poraženi su od ekipe Metkovića 2 tri pogotka razlike. Bila je to utakmica sa dva potpuno različita poluvremena, prvog u kojoj je Metković u petnaest minuta kontrama "razbili" dugoračane i drugog u kojem su dragovoljci čvrstom obranom "izluđivali" neretvljane.

Sama utakmica započela je sa zakašnjenjem od pola sata zbog vrlo loše organizacije domaćina. Nevjerovatno, ali prvi put od kada igram rukomet dogodilo se da domaća momčad nema natjecateljske iskaznice, stroj za pisanje, a nije bilo ni redara, ni policije. Na kraju o korektnosti drugog najboljeg hrvatskog kluba govori i činjenica da gostima nisu dali ni vode šta nam o njima i njihovom karakteru puno govori...

 

Počelo je izjednačeno i neizvjesno, obrana dugoračana bila je odlična i u 12. minutu semafor je pokazivao 4:5 za goste, a onda u 15. minuti pri rezultatu 5:5 i dva igrača više za dragovoljce dolazi do potpunog kraha u igri gostiju. Sa dva igrača viška primaju dva gola iz kontri, a na scenu stupaju krila Hrvatskog dragovoljca (Je.Ivanišević, Vojnović, Pavić i Jakovljević), koji do poluvremena uspijevaju promašiti ni manje ni više nego deset zicera, za šta je zaslužan i golman domačih Šunjić, te je nekoliko lopti "bačenih u bunar", nakon čega bi uslijedile ubojite kontre domaćih.

iz prijašnjih ogleda HD-a i Metkovića 2Na kraju poluvremena semafor je pokazivao 20:10 za domaće i svi u dvorani bili su uvjerenja da je utakmica, bar šta se pobjednika tiće riješena.

U drugom poluvremenu sasvim druga priča. Nakon što je trener gostiju očitao bukvicu svojim igračima, neprisiljene pogreške svedene su na minimum, a na taj način i domaća kontra.
Na postavljenu obranu gostiju, domaći su jako teško dolazili do prigode za šut, a kad bi je i stvorili vratari su "sve skidali".
Plod takve obrane odražavao se i na rezultat, pa se prednost Metkovića topila iz minute u minutu da bi sedam minuta prije kraja gosti uspijeli doći na samo -2 (30:28). U tim trenucima domaći postižu gol za +3, ali već u sljedećem napadu gosti iznuđuju isključenje domaćeg igrača, a onda umjesto da "dotuku omamljenog suparnika", rade dvije početnićke pogreške i primaju dva pogotka. Do kraja su dragovoljci uspijeli samo ublažiti poraz, ali i promašiti tri kontre.

Na kraju bodovi su ostali u Metkoviću, a dugoračanima ostaje utjeha da  nisu pali bez ispaljenog metka, te ako u narednim utakmicama budu igrali kao u drugom poluvremenu metkovske utakmice bodova neće nedostajati.

Kod domaćih bolji od ostalih bio je vratar Šunjić dok su ostali odigrali prilično ujednačeno, a kod gostiju u napadu isticali Čurlin i Stipičić , te u obrani po pravilu Čulić i Vratar Ivanišević

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog