PORAZ NA STARTU 2. LIGE

Napisao/la Mišo Gulić/Ferata.hr.

kamicak-hd

Uvodnih desetak minuta igre se igralo gol za gol, silno borbeno uz dosta kontakata, a nakon toga sinjska momčad na krilima Borozana odlazi na tri gola prednosti, da bi prvi dio zaključila vodstvom od 12:10.

Kamičak je sjajno otvorio drugo poluvrijeme, brzo pobjegao na plus pet (15:10), ali tada upao u napadačku krizu, što je Dragovoljac iskoristio i nakon desetak minuta igre potpuno okrenuo i poveo 18:17.

Imali su gosti u tim trenutcima psihološku i rezultatsku prednost, nekoliko napada za plus dva, ali s druge strane na sinjskoj strani je briljirao Tiho Mustapić koji je neumoljivo trpao i na kraju se zaustavio na impresivnih 13 golova.

Prednost na semaforu u narednim se minutama selila s jedne na drugu stranu, sve do završnih pet koje su domaći odigrali na visokom nivou, a ovaj put status heroja pripao je vrataru Stupalu koji je zaključao svoja vrata i tako potpuno neutralizirao goste, što je bio preduvjet za slavlje.

Već spomenuti pivot Kamička zabio je 13 golova, a prvi do njega bio je Borozan sa šest. Kod gostiju se istaknuo Jakelić s osam pogodaka.kamicak-hd-zapisnik

{fcomment}

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog