RK Zadar Eva u 1.HRL, RK Biograd i RK Šibenik u 2.HRL-jug

 Detalj sa utakmice 2.HRL-jugUlaskom momčadi RK "Zadar-Eva" u 1. HRL te odustajanjem druge momčadi prvoligaša Splita od natjecanja u 2. HRL ove godine neće se igrati kvalifikacije za popunu 2.HRL-jug.
Prvak 3.HRL-jug, momčad RK"Biograd" te drugoplasirana momčad RK"Šibenik" novi su članovi 2.HRL-jug.
Ovakvim razvojem situacije smanjit će se ionako upitna kvaliteta lige, ali ipak barem malo povečati regularnost koja je također upitna!

Ovom prilikom poželjeli bi ekipi Zadar Eve puno sreće u 1.HRL, te dobrodošlicu ekipama Biograda i Šibenika u 2.HRL-jug.

Ulaskom zadrana u prvu ligu 2.HRL-jug je neosporno izgubila na kvaliteti, isto tako i istupanjem druge momčadi Splita koja prošle godine nije pružala Bog zna kakvu igru, ali još uvijek puno kvalitetniju od novaka u drugoj ligi (barem kada je za tu ekipu nastupalo polovica prve momčadi).

Ovaj presedan da u drugu ligu ulaze dvije ekipe koje vjerovatno vodi u propast treće lige koja će u narednoj sezoni brojiti ravno šest ekipa (ako ih bude i toliko).

Šta se tiće regularnosti rijeđe će se događati da igrač u subotu igra prvu ligu (ili čak ligu prvaka), a sutradan igra protiv ekipe koja se bori za opstanak u drugoj ligi, ili da protiv jedne ekipe momčad Splita2 nastupi sa tri, četiri prvoligaška igrača, a protiv druge igra sa mlađekadetskom postavom. Apsurdno je da jedan te isti igrač nastupi za tri različite ekipe.

Na kraju želim svim ekipama da u sljedečoj sezoni igraju pošteno, pa ko koga prevari!

Pozdrav!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog