PRVI OVOGODIŠNJI PORAZ

Napisao/la SportCom.hr / Slike: RK Kozala.

kozala1

...slika govori tisuću riječi...

Prva liga rukometaša, 16. kolo

KOZALA – HRVATSKI DRAGOVOLJAC 35:29 (19:13)

Dvorana Dinko Lukarić. Gledatelja: 200. Suci: Davor i Zoran Lončar

KOZALA: Zidarić 1, Vukelić 6, Da. Sertić 4,Blažević 1, Glavaš 1, Briški 2, Jeličić 5, Deak 11, Sorić, A.Tomić, Kalač 4, Dr. Sertić, Brnić, Negulić, Vladika.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC:Glavaš , Gale 7, Plazibat 4, M.Perić 3, Pavlović 2, Bajkuša, Galiot 1, L.Perić 2, Maleničić, Kaša 3, Čorić 6, Jakeljić 1.

Sedmerci: Kozala 1 (1) H.Dragovoljac 3 (4). Isključenja: Kozala 8, Hrvatski dragovoljac –.

Rukometaši Kozale ostvarili su prvu pobjedu u nastavku prvenstva i to vrlo uvjerljivim rezultatom, 35:29, protiv vrlo neugodne momčadi Hrvatskog dragovoljca iz Dugog Rata. Ono što je najavljivao trener Dražen Radojčić, poluvrijeme protiv NEXE-a u Kup utakmici dogodilo se protiv Dragovoljca.

Odlična igra u obrani na čelu sa vratarom Sorićem omogučila je razvijanje brze kontre i polukontre u kojima su se isticala krila, Vukelić, Deak i Jeličić. Gosti su imali vodstvo u trećoj minuti 1:2, zatim 2:3, ali to je bilo sve što su napravilu u ovom susretu.

Kozalčani su se predstavili kao vrlo razigrana momčad, čiju je igru nosio Damir Sertić, a posebno treba istaknuti Gabriela Deaka sa 11 pogodaka. Kod gostiju raspoloženi Gale sa sedam i Čorić sa šest pogodaka.

Fotogalerija: MRK Kozala Rijeka - RK Hrvatski dragovoljac Dugi Rat

{fcomment}

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog