"JEMATVA" BODOVA NA GRIPAMA

Dok je većina ljudi ovog vikenda marljivo brala grožđe u svojim vinogradima, rukometaši Dragovoljca su imali ''berbu'' bodova na Gripama, tako su se na kraju dana u ''badnju'' našla 4 boda, zaslugama igrača i stručnog osoblja 1. i 2. ekipe.

1.HRL, 3. kolo

Mjesto radnje: SC Gripe

Vrijeme radnje: 6. listopada 2013. (nedjelja); 16⁰⁰

Protivnik: RK Kozala – Rijeka

Prva ''domaća'' utakmica ove sezone, protivnik jako nezgodan, mladi ''nabrijani'' momci iz Rijeke, nervoza prije utakmice uvijek prisutna, Dragovoljac više-manje kompletan, još se čeka priključak sezonskih radnika Perića i Vukovića. Ekipa domaćina bez velikih zvijezda, ali sa puno radnika, svima nam je jasno da ćemo za svaki bod ove sezone morati dati sve od sebe, i ostavit srce na parketu. Takav je i bio dogovor uoći same utakmice - idemo ''na glavu'' pa šta Bog da.

hd -kozala

Ulazak u utakmicu je bio dobar, zaustavili smo gostujući'' run and gun'', obrana je funkcionirala odlično, napad strpljiv, tako da smo do 20 minute stvorili prednost od 4 pogotka prednosti (12:8). Tada naš jedini pivot Čorić, zapinje ''preko crte'' te iskreče gležanj, a kako nemamo drugog pivota morali smo se snalaziti alternativnim rješenjima.Tu dolazi do malog pada koncentracije te na odmor odlazimo samo s golom prednosti (15:14).

hd-kozala 02

Početak drugog poluvremena je bio jako loš, neidejnost u napadu, konfuzija u obrani, gosti to iskorištavaju te stvaraju prednost od 2 razlike (20:22, 21:23). No, ulaskom u igru ''golmana'' Glavaša, koji povezuje 4-5 obrana, utakmica se okreće u korist domaćina, obrana na momente ''fanatična'' sprječila je sve prilaze golu, a ako bi nešto i prošlo pojavio bi se odlični Glavaš. U posljednjih 18 minuta gosti su uspjeli zabiti samo 3 gola, tako da je postalo jasno da bodovi ostaju na Gripama.

hd - kozala 03

Ova je pobjeda ostvarena srčanom borbom cijele ekipe, svi, od prvog do zadnjeg ugradili su dio u ovu jako bitnu pobjedu. Od pojedinaca, treba istaknuti Leona Pavlovića koji je bio konstanta svih 60 minuta te ugradio 8 pogodaka, i vratara Glavaša koji je obranio najbitnije lopte.

RK H. DRAGOVOLJAC – RK KOZALA 29:26 (15:14)

RK H. DRAGOVOLJAC:

Glavaš, Gale 6, Plazibat 4, Pavlović 8, Klarić 3, Bajkuša 1, Galiot 3, Perić, Pleić 2, Roščić, Bosnić, Kaša 1, Grgat 1, Čorić. Trener: Boško Nazor

Sedmerci: 3/3

Isključenja: 8 min

RK KOZALA:

Čaćan, Dunato 3, Sertić 1, Briški 4, Vladika, Jeličić 1, Matanović 6, Sorić, A. Tomić, Crnić 2, F. Tomić, Deak 4, Kalač 1, Buneta 4. Trener: Darko Dunato

Sedmerci: 3/5

Isključenja: 8 min

{fcomment}

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog