Perić BROS. presudili Dubrovniku

Napisao/la Frane Pleić.

slika01Ovaj vikend je bio dosta napet na rukometnim terenima diljem Hrvatske. Prvo je utakmica u Labinu zbog opće tučnjave završila na svim glavnim vijestima, nešto slično se dešavalo i u Splitu između Krilnika i Solina, pa tako i naš sraz s gostima iz Dubrovnika nije prošao bez crvenih kartona i kazni, ali samo za igrača Dubrovnika koji je isprovociran sudačkom odlukom nasrnuo na suca te ga počastio jezikovom juhom. Svi znamo da je teško kontrolirati emocije u žaru borbe ali rezultat ispada je neizbježni crveni karton, kazna od 2 utakmice neigranja i 2000 kuna manje na računu Dubrovčana. Pa ti pukni ako smiješ...

Foto: Ante Čizmić

slika02

Prvu utakmicu  u nastavku proljetnog djela dugoračani su igrali protiv Dubrovnika.Dugo smo iščekivali ovu utakmicu i znali smo da ćemo se morat dobro umorit kontra tvrdih i borbenih dubrovčana kako bi ostvarili očekivana  2  boda na „domaćem“ terenu splitskih Gripa.Trener nas  je upozorio da smo najveći protivnik sami sebi  i da samo mi odlučujemo u kojem će smjeru ići ova utakmica!

slika06

 Ali ipak to nebi bili mi da opet ne odigramo loše  prvo poluvrijeme u kojem su gosti koristili sve naše greške i nervozu koja je bila obostrana, što je utjecalo na mnogobrojna isključenja na obje strane, te lošu igru u obrani u kojoj nismo mogli naći rješenje sa dobrog pivota Dabelića..Uz sve to držali smo se u egalu ali ipak na poluvrijeme gosti odalze sa minimalnom prednošću.

slika07

A onda  sjajna i agresivna obrana  drugo pluvrijeme počinje djelovati, nedozvoljavamo protivniku lagane šuteve,a onda kad je obrana takva sve što prođe zaustavi Bušić.Epilog toga su primljena samo 4 pogotka u 23.  min. nastvka te rezultat 28-22. Iako nismo postigli pogodak zadnjih 7min falivajući čiste zicere  gosti nisu ugrozili pobjedu  te upisujemo 2 boda. U napadu su nas kroz cijelu utakmicu vukli braća Perić, neumoljivi Marko koji je utrpao 10 pogodaka, te  Luka koji je odigrao nakon dugo vremena odličnu utakmicu  te pokazao da nije zaboravio igrat! Kod gostiju najefiksniji Dabelić sa 7 i Radić sa 6 pogodaka.

slika10

 Sljedeće kolu idemo u goste u Sinj.Igra se derbi 3. kola proljetnog djela.

 13.  KOLO  2.HRL - JUG

Mala dvorana Š.C. ‘’Gripe’’ 25.02.2012. 18:30h  gledatelja 140
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RKHM „DUBROVNIK“   28:26(17:18)
Suci: Dražen Anušić(Split) i Dubravko Vukovac (Split) Nadzornik: Đino Giljević (Ploče)
R.K. „Hrv.Dragovoljac” Dugi Rat  
Mirko Đonlić,Mislav Plazibat,Marijo Vuković 1,Marko Perić 10,Ante Jakelić,Jure Klarić 3,Frane Pleić 1,Marko Galiot 2,Luka Perić 3,Ivan Pleić ,Ante Bušić,Dino Banović 4,Martin Stipičić 4,Matej Jakeljić,Stjepan Bajkuša .
TRENER: Boško Nazor
RKHM „Dubrovnik“ Dubrovnik“
Vedran Kamber,Mateo Sabolić  1,Vide Vlahić 2,Enes Avdić 2,Vladimir Penava 2,Maro Peručić 1,Maro Dabelić 7,Leo Kusturica,Ante Vegar 4,Miodrag Biško,Marino Bebić  1,Tomislav Radić 6.
TRENER: Dalibor Mršić
slika25
slika19
slika16
{fcomment}

 

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog