Dragovoljac prvi na turniru Sv. Mihovila

U Trilju je u subotu 17.09.2011. odigran turnir " DANI SVETOG MIHOVILA ". Na turniru su igrale ekipe Dragovoljac,Solin i Trilj. Nakon odigranih utakmica svi su imali po 2 boda ali je naš klub zbog bolje gol razlike osvojio prvo mjesto. Moram samo istaknuti impresivnog M. Galiota koji je u dvije utakmice utrpao čak 27 golova.

 

 

 

 

Piše: Frane Pleić

Zadnje utakmice prije početka prvenstva smo odigrali opet nekompletni.Falili su zbog radnih obaveza ili ozljeda M.Perić,Pivac,Kamber,Klarić,Gale,Stipičić,...okosnicu ekipe su činili 2 Pleića, prekaljeni Galiot, te Vuković i Plazibat, ostatak ekipe činili su mladci kojima je ovo bija turnir za dokazat se i izborit što vise kredita kod trenera Nazora pred početak prvenstva da vidi na koga još more računat.
U prvoj utakmici ekipa domačin Trilj je vrlo neizvjesnoj utakmici pobjedio Solin.
Drugu smo igrali mi sa Solinom otvorili odlićno 7-3 ali nakon toga poćinje revija falivenih zicera što momci iz Solina koriste i gotovo cijelu utakmicu imaju prednost 1-2razlike..Puno neizvjesnosti donija je i kraj utakmice gdje opet naivnim greskama omogućujemo pobjedu borbenim momcima iz Solin!
Odma iza smo se sastali sa domaćima koji su furiozno krenuli i poveli 4-0 i da u tim trenutcima Bušič nije skinuo 3 kontre ko zna kako bi to sve završilo, ovako nas je on trgnuo te smo furioznim nastavkom i dobrom obranom predvođeni danas extra raspoloženm topnikom Galiotom pokazaili mnogo bolje lice i na kraju slavili sa velikih plus 11.

TURNIR –  " DANI SVETOG MIHOVILA "  -  TRILJ

REZULTATI:

RK " Trilj Pršut Voštane " – RK " Solin "                         27 : 25

RK " Solin " – RK " Hrvatski Dragovoljac "                      30 : 29

RK " Trilj Pršut Voštane " - RK " Hrvatski Dragovoljac "   27 : 38


POREDAK:

1. RK " Hrvatski Dragovoljac "   
2. RK " Solin "
3. RK " Trilj Pršut Voštane "


RK " Hrvatski Dragovoljac " :
M.Glavaš, M. Plazibat (7), M. Kaštelančić(2), M. Vuković(5), A. Jakelić(1), F. Pleić(5), M. Galiot(27), S. Bajkuša(2), D. Suša(3), L. Perić(1), I.Pleić(6), A. Matić, A. Bušić, M. Jakelić(3), I. Kaša(5)

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog