You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

RK MORNAR-CRIKVENICA – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 28:33

RK MORNAR-CRIKVENICA – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 28:33 (15:15). U gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici se u subotu, 2.11.2019., odigrao prvoligaški susret 1.HRL-jug između domaćina Crikvenice i Hrvatskog Dragovoljca. Naši momci bili su bolji i vraćaju se kući pjevajući, s novim bodovima. Utakmica je to u gostima u kojoj su Dragovoljci bili mirne glave i sve se na posljetku lijepo i rezultatski posložilo. Susret je krenuo tvrdo s obje strane, praktički se cijelo poluvrijeme igralo u egalu, gol za gol. Domaćini su imali u tri navrata prednost od 2 gola, ali na kraju su Dragovoljci to sve uspjeli stići. Na poluvremena semafor se zaustavio na 15:15.
U nastavku bolje otvaramo, par obrana golmana i mirnoća u napadu i realizaciji rezultira laganim odvajanjem u korist Dugoraćana. Cijelo drugo poluvrijeme znalački su kontrolirali utakmicu, imali dva do tri gola prednosti, te u 50. minuti semafor pokazuje na +5 za goste (21:26). Od tada smo dugim napadima umrtvili tempo utakmice te utakmicu lagano preveli kraju.
Ne valja izdvajati pojedince iznad kolektiva, no igrač utakmice je bio Karlo Varvodić koji je dao 4 pogotka te izborio pregršt sedmeraca koji su bili realizirani. Istaknuo se ovaj put i Marko "mladoženja" Maleničić sa 7 pogodaka. Bravo!