You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC-HRK KRILNIK 38:26 (15:13)

rkhd-krilnik1

 Dugoračani su ovu utakmicu ušli kao veliki favoriti što i samo stanje na tablici govori.Međutim tu ulogu tribalo je opravdati na parketu  što su i u učinili.Cijelo prvo poluvrijeme domaćini su proveli u laganoj rezultatskoj prednosti ali žilavi gosti se nisu predavali te se na poluvrijeme odlazi sa samo plus 2 za domaćina. 

rkhd-krilnik2

 Početak  drugog poluvremena nastavljen  je u istom ritmu te su gosti parirali do rezultata 21:19 tada dugoračani pojačvaju obranu i podižu razinu igre u veću brzinu, te laganim protunapadima  preko Klarića,Galiota  i Plazibata rade seriju 11-2 te rješavaju pitanje pobjednika!Nakon toga trener Nazor daje priliku i mlađima koji to odlično koriste pogotovo mladi Jakeljić  koji je u kratkom vremernu postiže 5 pogodaka.

rkhd-krilnik3

 9.  KOLO  2.HRL - JUG
Mala dvorana Š.C. ‘’Gripe’’ 20.11.2011. 18:00h  gledatelja 130
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - HRK KRILNIK  38:26(15:13)
Suci: Ante Božan (Solin) i Robert Parunov (Split) Nadzornik: Dragan Kaleb (Metković)
R.K. “Hrv.Dragovoljac” Dugi Rat  
Matej Glavaš,Mislav Plazibat 6,Marijo Vuković,Marko Perić 1,Ante Jakelić,Jure Klarić 4,Dino Suša ,Frane Pleić 3,Marko Galiot 4,Mirko Đonlić,Luka Perić,Ivan Pleić 3,Ante Bušić,Dino Banović 5,Martin Stipičić 7,Matej Jakeljić 5.
TRENER: Boško Nazor
H.R.K. ’’KRILNIK” Split
Dragan Vrgoč 1,Ante Zelembaba,Marko Kalinić ,Borna Mardešić ,Drago Fantić 6,Mateo Maglica 4,Marko Šindik 2,Luka Plazina 6,Branko Srzić 2 ,Ante Škomrlj,Dino Antičević,Vladimir Ilić 3,Luka Pojatina 2.
TRENER: Ivan Mlačić             
 
Suci: Ante Božan (Solin) i Robert Parunov (Split) Nadzornik: Dragan Kaleb (Metković)

rkhd-krilnik4

rkhd-krilnik5

Evo i isječka iz SPORTSKIH NOVOSTI... je da su stavili krivi rezultat ali nema veze.

rkhd-krilnik6

{fcomment}