You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

REMI U LABINU

Sa zahtjevnog gostovanja u Labinu, Dragovoljci su se vratili s jednim bodom. S naše strane, utakmica je bila dodatno otežana zbog skraćenog dostupnog igračkog kadra.

 

 

 U početku utakmice igralo se gol za gol, sve do isključenja Marka Maleničića. To nam je stvorilo još problema s raspoloživim snagama koje su se od tog trenutka svele na tek jednu igračku zamjenu i dva vratara na klupi. U sljedećih nekoliko minuta, domaćini su došli do prednosti od tri gola, ali je gostujuća momčad do kraja poluvremena uspjela preokrenuti rezultat i s minimalnom prednošću otići na predah.
U otvaranju drugog poluvremena, Dragovoljci su dodatno popravili svoj napad i obranu, te su povećali prednost koja je do 50. minute narasla na 5 pogodaka. U tim se trenucima lomila utakmica koju je skoro prelomio raspoloženi Stipe Maleničić obranjenim sedmericem, ali se lopta odbila ravno u ruke izvođača koji drugu priliku nije propustio. Mini serijom, Rudar se vratio na - 1, da bi u 57. minuti došlo do izjednačenja. Nakon toga, u napetoj završnici nije bilo novih pogadaka, ali smo vidjeli još dva crvena, odnosno plava kartona. Jednog je zaradio naš najbolji strijelac tog susreta, Mislav Plazibat.