You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pun vikend rukometa

Mladji kadeti RK HDMlađi kadeti RK "Hrvatski dragovoljac" osvojili su 2. mjesto u 1. Hrvatskoj ligi za mlađe kadete -JUG, s obzirom da je RK "Metković" u Zadru pobijedio izravnog konkurenta dugoraćana za osvajanje 2. mjesta, RK "Zadar", te su tim plasmanom ostvarili najveći uspjeh u mladim uzrastima u povijesti kluba osiguravši završnicu doigravanja za prvaka Hrvatske medu 8 najboljih ekipa u državi koja će se igrati u Čakovcu! U utakmici županijske lige, mlađi kadeti "Hrvatskog Dragovoljca" u utakmici koja nije ponudila veća uzbuđenja pobjedili su rukometaše Splita rezultatom 24:17. Mini rukometaši kluba (generacija '94) na državnom prvenstvu u Karlovcu polučili su veliki uspjeh ulaskom među osam najboljih ekipa u državi, izgubivši odlučujući susret protiv kasnijeg pobjednika turnira. Pun vikend rukometa zaključujemo Seniorima kluba koji su izgubili svoj prvenstveni susret u Zadru protiv prvoplasiranog RK "Zadra". Poslije donekle solidnog prvog poluvremena pali su u nastavku pa je potencijalni zadarski prvoligaš zabilježio uvjerljivu pobjedu.

Dugi Rat, 24.4.2004.
Županijska liga - Mlađi kadeti

RK "Hrvatski Dragovoljac" - RK " Split"  24:17  (13:6)

RK " Hrvatski dragovoljac":
Jerčić; Ćoko (4); Lažeta (1); Siničić (2); J.Tokić (8); Ercegovic; Perić (2); Pleić (5); Ðurić; Pandža (2); Rakuljić; S. Tokić;
TRENER:  Krešo Glavica

RK " Split":
Soldo; Barac; Domazet; Boban (3); Ševo; Juretić (1); Bognović (6); Lović (1); Rogulj (1); Ivanišević (1); Čatipović; Bašić (1); Korjenić (3);
TRENER: Mladen Brkić

SUDAC: Stjepko Čulić

Rano subotnje jutro donijelo je nestabilno vrijeme tako da je odigravanje ove važne utakmice bilo upitno s obzirom na i u suhim vremenskim uvjetima skliski asfalt dugoratskog igrališta "Streljana", a kamoli kada padne kiša. U tim uvjetima teren više sliči klizalištu što postaje iznimno opasno po zdravlje sudionika utakmice (nadamo se novom sloju asfalta... dok nam ne dođe dvorana).

Sama utakmica nije ponudila većih uzbuđenja, favoriti, dugoračani, su od samog početka poveli te iz minute u minutu povećavali vodstvo. Indisponirani splićani nisu imali rješenja kako zaustaviti trojac Čoko-Tokić-Pleić kojima su se pridodali već standardno vrlo dobri Siničić i Perić uz napomenu da u utakmici nije sudjelovao kapetan Vrkić (ozljeda) kojega je od prve minute vrlo dobro zamijenio Pandža.

U drugom poluvremenu i rezervni igrači dobivaju svoju priliku te sa pola "gasa" dugoračani upisuju još jednu pobjedu u nizu.

DODATAK

Mlađi kadeti RK "Hrvatski dragovoljac" osvojili su 2. mjesto u 1.Hrvatskoj ligi za mlađe kadete -JUG, s obzirom da je RK "Metković" u Zadru pobijedio izravnog konkurenta dugoraćana za osvajanje 2. mjesta, RK "Zadar", te su tim plasmanom ostvarili najveći uspjeh u mladim uzrastima u povijesti kluba osiguravši završnicu doigravanja za prvaka Hrvatske medu 8 najboljih ekipa u državi koja će se igrati u Čakovcu!