You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pucanj u prazno!

Obrana  HD-a!SINJ, 26.2.2005.
12. kolo 2.HRL-jug
RK KAMIČAK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  28:24 (11:8)

Na vrućem gostovanju u prohladnom Sinju, seniori "dragovoljca" nisu uspjeli doći do druge uzastpne pobjede nad oslabljenim "Kamičkom" (otišao Gašpar u Poreč) te tako i dalje ostaju u utrci za 4. mjestom od kraja ljestvice koje osigurava ostanak u 2. ligi..RK KAMIČAK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  28:24 (11:8)

RK KAMIČAK
Pervan; Vladović (2); Vučić; Pavić (1); Kerum; Čabo (3); Roguljić (2); Boškin (1); Šimleša (11); Pletikosić (1); Kovačević; Grčić; Miloš (5); Grcić (2);
Trener: Ivo Vukasović-Para
Pom. trener: Boris Kerum

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Dudaš; Marasović; Lazarušić; Ivanišević; Jerčić; Vojnović (3); Pavić (4); Skender (2); Pleić (3); Čulić; Stipičić (9); Budimir (1); Jakovljević (2);
Trener: Zlatko Grubiša-Grubi
Pom. trener:Krešo Glavica

Znalo se da će ovo gostovanje biti vruće..i bilo je iako se dvorana u Sinju odavna ne grije. Poveli su gosti preko Vojnovića a domaći uzvratili paljbom preko Šimleše. Gol za gol igralo se sve do 20. minute iako je golova bilo vrlo malo na obje strane, obrane se očito djelovale i bile dosta čvrste.

Tada nekoliko u bunar lopti bačenih od strane "dragovoljaca" domaći učinkovito pretvaraju u pogotke te bježe na odmor sa +3.

Drugi dio obje ekipe postaju učinkovitije u napadu ali zato obrane slabe na obje strane. Domačini ponovno koriste nekoliko nesmotrenih pogrešaka dragovoljaca te bježe na 17:11 što je ujedno bila i najveća razlika u korist Kamička. Tada se promjenom taktike u napadu (igra sa dva pivota) te agresivnijom obranom stvari na terenu mjenjaju te sada gosti polako ali sigurno smanjuju tu prednost te dolaze na samo -3 kod rezultata 24:21.

Nekoliko domačinski dodjeljenih odluka sudaca ne dopuštaju gostima preokret te domačini zasluženo pobjeđuju.