You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

PRVA GOSTUJUĆA POBJEDA PRED SAM KRAJ PRVENSTVA

Prvu gostujuću pobjedu momčad Hrvatskog dragovoljca čekala je dugo, ali konačno dočekala u Župi dubrovačkoj. Unatoč velikom broju izostanaka, svaladan je klub koji je ugodno iznenađenje ove sezone - Ardiaei.

 

 Prvih deset minuta bilo je kao iz snova za Dragovoljce. Domaći sastav je tehničkim pogreškama olakšao gostima bijeg na velikih 0:6. Ardiaei je prvi gol postigao u 9. minuti iz sedmerca i od tada malo povezao konce u napadu. Ipak, Dragovoljac nije dopustio da se rezultatska razlika smanji. U 23. minuti bilo je 6:12, a do kraja poluvremena domaći sastav ponovno nije mogao pronaći put do gola, a gosti su s velikih +10 na semaforu zaključili prvi dio.
Nakon predaha, domaćini su morali nešto promijeniti. Tijekom prvih desetak minuta drugog dijela nije bilo pomaka. U 39. minuti bilo je 11:21, no uslijedio je pad u igri gostiju kad je Ardiaei podigao ritam. Nekoliko mini-serija otopilo je prednost Dragovoljca koja više nije izgledala toliko uvjerljivo. Domaća momčad došla je na samo tri pogotka zaostatka u 56. minuti, no Hrvatski dragovoljac je sjajnim obranama još jednom zaključao vrata i osigurao prvu pobjedu na gostujućem terenu u ovoj sezoni rezultatom 22:28.
Najbolji strijelci: Mislav Plazibat - 8 (3 sedmerca), Filip Pranjić - 8, Milivoj Kaštelančić - 5.