You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pospani start

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KNIN'95  37-22 (16-10)

Iako krajnji rezultat govori suprotno od naslova, start utakmice je bio i više nego neizvjestan.
Kninjani su u utakmicu ušli snažno i s velikom željom za zgoditkom, dok je obrana Dragovoljca izgledala vrlo loše. Održavali su gosti uvjek po pogodak prednosti sve do 14. minute kada je Dragovoljac prvi put poveo s 8:7. Nakon preuzimanja rezultatskog vodstva kao da je domaćinu pao veliki teret s leđa te počinju povećavati gol razliku do konačnih +6 na kraju prvog poluvremena. 

Drugo poluvrijeme je nastavljeno u istom tempu, gosti kao da su izgubili snagu i želju nakon sve veće i veće gol razlike. Frane Pleić od 34 do 41 minute neumorno zabija seriju od 5 pogodaka većinom iz kontri za koje gosti nisu imali rješenja. Velika prednost domaćina je omogućila treneru Bošku Nazoru da ubaci mlađe igrače u igru, te su za seniore debitirali Matej Glavaš, Stjepan Bajkuša, Matej Jakeljić i Dino Suša. Mladost Hrvatskog dragovoljca je ozbiljno shvatila pruženu priliku i odigrala dobro povećavajući rezultatsku prednost do konačnih 15 golova razlike na kraju utakmice.

 

 

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Matej Glavaš ,Josip Kamber 3,Mislav Plazibat 5,Marijo Vuković 4,Stjepan Bajkuša 1,Ante Jakelić 1,Frane Pleić 5,Marko Galiot 3,Mirko Ðonlić ,Luka Hrvoslav Perić 1,Ivan Pleić 1,Ante Bušić ,Ivan Kaša 5,Matej Jakeljić ,Marin Stipičić 4,Dino Suša 4

Ostali rezultati 1. kola 2. HRL-jug:

TRILJ PRŠUT VOŠTANE 33 : 26 DUBROVNIK
KRILNIK 31 : 38 KAMIČAK
JELSA 27 : 24 SOLIN
SPLIT 2 28 : 26 ZADAR
METKOVIĆ 1963 40 : 27 TROGIR