You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Poluzavršnica prvenstva osnovnih škola za rukometaše

Osnovna skola na JeseniceMladi rukometaši OŠ "Jesenice" u sastavu: Frane Pleić (kap.), Stipe Tokić, Marko Perić, Jure Rakuljić, Toni Bilić, Luka Perić, Jure Klarić, Marko Nazor, Luka Grgat, Filip Kovačić, Vedran Jerčić, Mateo Tomić pod vodstvom Ante Nazora (ravnatelj škole) i Krešimira Glavice (vanjski suradnik i trener) osvojili su 2. mjesto u konkurenciji preko 200 škola na području Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske te Zadarske županije izgubivši u finalu od OŠ "Stjepana Radić" iz Metkovića 28:18. Za naglasiti je da su uz prikazanu odličnu igru, mladići OŠ "Jesenice" pohvaljeni i za vrlo primjerno ponašanje i kulturu, kako na terenu tako i van njega, što nam svima također služi na čast.

Šibenik, 20.4.2004.

Poluzavršnica prvenstva osnovnih škola za rukometaše

mladi rukometasiIpak su rukometaši iz Metkovića, realno gledajući, bili bolji i kompletniji te im ovim putem želimo što bolji plasman na samoj završnici. Na svom putu do finala dugoraćani su pobjedili OŠ "Murterski škoji" iz Šibenika rezultatom 15:11, te u vrlo uzbudljivoj i dramatičnoj utakmici punoj zapleta i preokreta OŠ "Don Mihovil Pavlinović" također iz Metkovića rezultatom 14:13.

U sve tri utakmice pravi vođa i kapetan kako na terenu tako i van njega bio je Frane Pleić (17 pogodaka u 3 utakmice) uz svesrdnu pomoc iskusnijih Marka Perića i Jure Rakuljića Patka.

Za naglasiti je da su uz prikazanu odličnu igru, mladići OŠ "Jesenice" pohvaljeni za vrlo primjerno ponašanje i kulturu kako na terenu tako i van njega, što nam svima služi na čast, za razliku od nekih ekipa koje se i u dogojnoj komponenti samo mogu ugledati na našu.

Neka nam ovo svima bude poticaj za još bolju i uspješniju suradnju za bolje sutra, jer, kao što poslovica kaže, na mladima svijet ostaje.

POREDAK

1. OŠ "Stjepan Radić" - Metković
2. OŠ "Jesenice" - Dugi Rat
3. OŠ "Stanovi" - Zadar
4. OŠ "Don Mihovila Pavlinovića" - Metković