You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pokazni turnir u rukometu na pijesku

Klub rukometa na pijesku Dugi Rat organizira pokazni turnir u rukometu na pijesku koji će se održati u subotu 02.08.2008. u Kampu "Galeb" u Omišu, s početkom u 14 sati. Na turniru će sudjelovati četiri muške i dvije ženske ekipe. Kod muških nastupiti će: AKRP Detono Zagreb, aktualni prvak Hrvatske, KRP White Boys iz Solina, RK Kaštela i domaćin KRP Dugi Rat. Kod žena nastupit će viceprvakinje Hrvatske AKRP Detono Zagreb i debitantice u ovom sportu RK Orkan... Prava je šteta šta je u zadnji tren (iz objektivnih razloga) odustala ekipa Let cepelin, jer bi sa njima ovaj turnir dobio novu dimenziju. Naime na turniru bi nastupile tri najbolje hrvatske ekipe, ali i ovako ćemo imati zanimljiv turnir.

Na turniru će po prvi put nastupiti ženska ekipa iz Dugog Rata (RK Orkan). Nadam se da im to neće biti i zadnji nastup, već da će se po uzoru na "salbunjere" Dugog Rata i one dogodine započeti natjecati na drugim turnirima u HR i vani.

Isto tako se nadam da će ovaj turnir postati tradicionalan, te da će dogodine uči u sustav bodovanja za PH i EBT.

RASPORED

14:00 Otvaranje turnira
14:30 M Dugi Rat White boys
15:00 M Detono Zagreb Kaštela
15:30 Ž Orkan Detono Zagreb
16:00 M Kaštela Dugi Rat
16:30 M White boys Detono Zagreb
17:00 Ž Detono Zagreb Orkan
17:30 M White boys Kaštela
18:00 M Dugi Rat Detono Zagreb

Nakon turnira u CASPERA u Dućama oko 20:30 započeti će "players party".

Sponzori turnira su: Kamp "Galeb" i Općina Dugi Rat, dok su donatori Restaurant "Casper", CB Rivica, Pansion "Sidro", CB "Biser", Pizzeria "Cima", te TO "Žila".
Medijski pokrovitelj turnira je Večernji list.