You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Počinje rukometna Akademija Balić-Metličić

Ivano BalićJučer je započela sa radom rukometna akademija Balić-Metličić. Prava stvar, pomislio sam u prvi tren, a onda sam čuo i ostatak priče. Naime kako svaka medalja ima dvije strane, ni ova "akademijina" nije izuzetak.
Da ne dužim evo i one druge (tamne) strane. Upravni odbor Rukometnog kluba Koteks Split je odlučio da ukida rukometnu školu i da polaznici te škole mogu (čitaj moraju) nastaviti trenirati u akademiji.
Sve to i ne zvuči loše, sve dok ne dođemo do onih koje nitko ništa ne pita, a zbog njih (ili možda nečeg drugog) se to sve radi, do DJECE. Pokušajmo se stavit u kožu roditelja te djece, kako im objasniti da više ne mogu trenirati u svom klubu, u klubu u kojem neki treniraju več dvije ili tri godine, u klubu kojem su dali i srce i dušu, u klubu....

 

Preneseno sa: www.glasdalmacije.com

Piše: Igor LISICA

Počinje rukometna Akademija Balić-Metličić

"Akademija Balić - Metličić" u vlasništvu proslavljenog splitskog, ali i svjetskog rukometnog dvojca – Ivana Balića i Petra Metličića, nakon riješenih organizacijskih formalnosti, sutra (srijeda) započinje sa radom.
Škola rukometa, za godište 1996. i mlađi (dječaci i djevojčice), održavat će se svaki dan (osim vikenda) u dva termina - 10.30 i 14.30 sati, u velikoj i maloj dvorani SC Gripe. Za rad sa djecom, učenje prvih koraka i otkrivanje tajni rukometa, zadužen je stručni trenerski tim – Žarko Balić, Nikola Foretić i Željko Babić, kojima će, kada im sportske obaveze to budu dozvoljavale, rado asistirati upravo Balić i Metličić.
Službena promocija Akademije planirana je 25. listopada, dan uoči prijateljskog ogleda Hrvatske i Slovenije na splitskim Gripama, kada će svečanosti, uz Balića i Metličića, nazočiti i ostali reprezentativci na čelu sa stručnim stožerom.