You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

POBJEDOM NAD ZADROM DO USPONA NA TABLICI

Novu "gostujuću" pobjedu upisali smo u pretposljednjem kolu ove sezone. Druga nam je to pobjeda ove sezone protiv Zadra, nakon što smo na Ribnjaku, u utakmici gdje smo se zamijenili za domaćinstvo, slavili s čak +10.

 Još je jednom bilo ključno otvaranje utakmice. Premda je Zadar s nekoliko lakih pogodaka na samom početku imao prednost, ona se sredinom poluvremena prebacila na stranu Hrvatskog dragovoljca. Čvrstu obranu upotpunile su vratarske obrane, i to je usmjerilo prvo poluvrijeme na stranu momčadi iz Dugog Rata, za koju je semafor na poluvremenu pokazivao +5.
U nastavku susreta Dragovoljac je malo povisio svoju prednost, ali Zadrani su jednom serijom 4:0 došli na samo dva pogotka zaostatka. Bio je to alarm za Dragovoljce da još nisu slomili utakmicu, pa su se u 54. minuti boljim pristupom još jednom odmakli na veću prednost od 4 gola. U samoj završnici, Zadar je pronašao snage za još jedan ozbiljan nalet, ali nije bilo dovoljno da spriječe drugu pobjedu Hrvatskog dragovoljca u nizu. Konačni rezultat bio je 26:24.
Pojedinci za istaknuti: Mislav Plazibat (8), Hrvoje Jakelić (7), Filip Pranjić (5).