You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pobjedili i bivšeg trenera

slika13Još su ostala 4 kola do kraja prvenstva u kojem nismo imali baš previše ambicija, ali evo ispostavilo se da smo od tri ekipe u vrhu tablice koje se bore za prvaka lige baš mi u najboljoj poziciji da to i ostvarimo. Imamo još odigrati 3 utakmice zaredom na domaćem terenu i zadnje kolo odlazimo u Trogir,sve je u našim rukama,ne ovisimo o nikome za razliku od naša 2 konkurenta i mogu reći da je još jedna godina patnje na dugoračkom asfaltu urodila plodom. Kisnuli smo, smrzavali se, lopatali snig iz branki da bi imali di trenirat, svako kolo igramo u gostima sa šačicom vjernih navijača, ali eto opet svake godine pomrsimo račune onima koji već u začetku prvenstva najavljuju osvajanje lige.


slika06Utakmica protiv Splita 2 je počela nervozno s jedne i druge strane, promašivalo se dosta čistih zicera te je u 6. minuti rezultat iznosio 1:1, a nakon dugih 14 minuta na semaforu je stajalo 3:3. Rezultatska neizvjesnost je trajala do rezultata 5:5 kada Dragovoljac ubacuje u brzinu više i odlazi na +7 razlike (7:14).
Moglo bi se reći da su mladi Slićani platili danak neiskustvu jer su imali dosta izglednih šansi za postizanje zgoditka,međutim lopta im jednostavno nije ulazila u mrežu.
U redovima Dragovoljca prvo poluvrijeme je proteklo u znaku vratara Glavaša kojem su Splićani teško postizali zgoditak i uvijek raspoloženog Galiota koji je postigao 4 od svojih 7 zgoditaka u utakmici.
slika01

U drugom poluvremenu Dragovoljac je nastavio povećavati prednost, proradio je Plazibat (5 golova) i Banović (7 golova) koji je dobro funkcionirao u paru s pivotom F. Pleićem (7 zgoditaka). Od Splićana treba istaknuti raspoloženog Varnkovića 7(3), te Šolića i Bendeviša sa po 3 zgoditka.

slika09

01.04.2012. Mala dvorana  Š.C.  ''Gripe'' Split  sati: 16:00 gledatelja: 50
18.  KOLO II HRL–JUG  
R.K. ''SPLIT  II'' Split : R.K. ''HRV. DRAGOVOLJAC'' D. Rat 19:31 (8:14)

slika02

RK Split
Ante Leko ,Ivan Muslim 1,Mate Vrdoljak ,Vlado Milun ,Karlo Kustura ,Nikola Šolić 3,Marijan Drnasin ,Mario Ivanišević 1,Igor Mihanović 1,Branimir Dodig 1,Jakov Vranković 7,Ivica Šimić ,Luka Bendeviš 3,Stefano Rajković ,Jure Fistonić 2, Trener: Ante Plazibat
Isključenja: 2 min
Sedmerci: 4/6

slika12

RK Hrvatski Dragovoljac
Matej Glavaš ,Mislav Plazibat 5,Marijo Vuković 1,Stjepan Bajkuša 3,Jure Klarić ,Frane Pleić 7,Marko Galiot 7,Luka Hrvoslav Perić ,Ivan Pleić 1,Ante Bušić ,Dino Banović 5,Marin Stipičić 2,Matej Jakeljić ,
Trener: Boško Nazor
Isključenja: 16 min
Sedmerci: 1/3

Suci: Darko  Pejković i Jakov  Žugo (Split)
Nadzornik: Joško  Perdić (Split)

slika05slika11slika10slika08

{fcomment}