You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pobjedili domaćina Zadra na Gripama

hd-zad-17

U prvom dijelu prvenstva smo na zamolbu zadrana mijenjali domaćinstva te im izašli u susret tako da smo mi bili domaćini u Zadru, a sad oni u Splitu.Iz ove utakmice htjeli smo samo 2 boda što se od nas i očekivalo, premda smo znali da je Zadar vrlo dobra ekipa,fizički spremna te  da im je glavni adut trka, te kontra i polukontra.Ovaj put nismo krenuli kao i obično te dopustili protivniku da se ganja s nama prvo poluvrijeme,nego smo udarili i mi jak ritam, zatvorili sve prilaze golu te uraganskim početkom sredili zadrane njihovim oružjem- kontrama.Ubojita je bila desna strana Banović i Stipčić koji su iskoristili dobru igru u obrani  te lakoćom neometani punili zadarsku mrežu.Počeli smo sa 6-0,kasnije se rezultat popeo na plus 8, 12-4 već u 12 minuti što je bila i najveća prednost na utakmici. 


hd-zad-03

Kasnije su se zadrani trgnuli te do poluvremena smanjili na minus 6.U drugom poluvremenu se igralo gol za gol, žilavi zadrani se nisu predavali i u ovoj utakmici punoj tempa  i trke uspjevali su doć na minus 3 ali dalje od toga nisu mogli.

Dugoraćane su predvodili Banović sa 9, Stipičić sa 8 te Plazibat sa 7 pogodaka,dok je kod gostiju najefikasniji i razigraniji Jerak sa čak 12 zgoditaka!!

hd-zad-04

Plan je ispunjen a to je da pred utakmicu sa Metkovićem dođemo s minimalnim zaostatkom tako da sami odlučujemo o svojoj sudbini.
Subota u 15h,mala dvorana na gripama,derbi 2.HRL-jug Dragovoljac -Metković 1963.Molimo sve ljubitelje kluba i dobrog rukometa da nam dođu pružiti podršku u najbitnijoj utakmici sezone.Vidimo se!!!!!!!!!!!

hd-zad-10

16.  KOLO  2.HRL – JUG

Mala dvorana Š.C. "Gripe" 17.03.2012. 15:15h gledatelja 150

RK ZADAR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC   30:34(14:20)
Suci: Ivica Dominiković i Ivan Komšo (oba Metković) Nadzornik: Vojo Musulin(Kaštela)

R.K.“Zadar“ Zadar
Matej Maruna,Tomislav Zelić 4,Nino Jerak 12(5),Jure Šeremet,Ivan Šimičević 1,Lovre Klasanović 3,Jakov Svorcina,Duje Čulina,Dino Bukva 1,Mateo Birkić 5,Mate Valčić,Toni Malenica,Matija Merhar 4,Ivan Cota.
TRENER: Frane Kardum
SEDMERCI: 5/5
ISKLJUČENJA: 2 minute

 

R.K. „Hrv.Dragovoljac” Dugi Rat  
Mirko Đonlić ,Mislav Plazibat 7 ,Marijo Vuković 2 ,Jure Klarić 1 ,Frane Pleić 1 ,Marko Galiot 1 ,Luka Perić ,Ivan Pleić 3 ,Ante Bušić ,Dino Banović 9 ,Marin Stipičić 8 , Stjepan Bajkuša 2 ,Matej Jakeljić ,Ante Jakelić.
TRENER: Boško Nazor
SEDMERCI: -/-
ISKLJUČENJA: 6  minuta
hd-zad-11
hd-zad-16hd-zad-12
16kolo-sn

{fcomment}