You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Opet remi u Kaštelima

Prijateljska utakmica
RK ADRIACHEM - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 24:24 (13:11)

Velika je kolonija igrača (17 točnije) krenula prema Kaštelima na prijateljsku utakmicu protiv Adriachema. Iako konačni rezultat sugerira da je Dragovoljac igrao dobru obranu (samo 24 primljena gola) razvoj događaja na terenu je bio potpuno drugačiji...
Krenulo je odlično, dugoraćani su imali u 14 minuti 4:8 zahvaljujući dobroj realizaciji u napadu i promašajima domaćina. No tada kao da je na teren stala neka druga ekipa dragovoljca. Loša obrana (pogotovo na pozcijama „drugog“) i sterilan napad (neimanje rješenja za obranu 4-2)  omogućili su Adriachemu preokret i vodstvo 11:9 da bi se na poluvrijeme otišlo sa 13:11.

U nastavku se nastavilo jednako loše pa domaćini povećavaju prednost na 5 pogodaka razlike (17:12). A onda opet „zaokret za 180“.  Gosti počinju igrati bolje u napadu ,zahvaljujući ponajviše isključenjima domaćina, i u obrani ne ostavljajući mnogo prostora za manevar domaćinima. Ovakva igra je konačno dovela do rezultata 24:24, ali sama je utakmica pokazala manjak discipline („žuganje“ igrača međusobno i treneru) i nedostatak treninga pojedinih igrača.

Spomenimo i loš dan  vratara (Ćelica i Jezgra sakupili su skupa jedva nekoliko obrana), a najefikasniji u redovima Dragovoljca bili su Stipičić i Vojnović sa po šest zgoditaka, dok su najneugodniji gosti bili Musulin(6) i M.Bujas (10).
Ukoliko želimo osigurati bodove u prvenstvu potrebne za opstanak morat ćemo više trenirati i više biti ekipa na terenu i izvan.

Hrvatski Dragovoljac
Jo.Ivanišević, Stipičić (6), F.Pleić (1), Vojnović (6), Perić (3), Pavić, Marčić, Budimir, Čulić, Skender (2), Ćurlin (4), Ðurić (1), Siničić, Marasović, Kokić (1)

Adriachem
Plazina, Ljubić, Penović, Musulin (6), Jureškin (2), D.Bujas (1), M.Bujas (10), Barić, Grbeša(4), Trivić (1), Mateta, Kević, S.Predovan, I.Predovan