You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Odigrano 3 kolo: Mlađi Kadeti i Dječaci B!

Ovaj vikend u Trogiru odigrano je treće kolo 1. HMKRL JUG gdje su se sastali RK Hrvatski Dragovoljac i MRK Trogir (21:24 finalni rezultat) te RK Balić&Metličić i RK Hrvatski Dragovoljac (27:12 finalni rezultat). Iako uz razigranog Lea Bajamića koji je postigao 10 i 6 golova RKHD nije uspio prevaliti igru u svoju korist.U nastavku zapisnici obiju utakmica:

RK Balic&Metlicic vs RKHD

RK Trogir vs RKHD

 

Dječaci B su imali izlet u Vodice gdje su u sklopu trećeg kola 1. HRLDB JUG odmjerili snage sa RK Vodice i RK Vodice 2.

RK VODICE 2 – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC (02:26 finalni rezultat)

Mateo Čurlin sa 9 postignutih zgoditaka je predvodio momčad RKHD, koja je pokazala nadmoć nad 2 ekipom iz Vodica. Ostali strijelci: Roko Tomić 5, Roko Milavić 4, Špiro Milavić 3, Antonio Šaban 3, Ante Farić 1 i Nikola Petrić 1. Utakmica je odrađena na nivou jedne mlade i disciplinirane momčadi gdje ekipa iz utakmice u utakmicu pokazuje napredak.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK VODICE (8:9 finalni rezultat)

Obrambeno jako zahtjevna ali guštom gledana utakmica gdje su momčadi pokazale disciplinu, borbenost i ponajviše želju za pobjedom. Bravo Momci! Obrana je radila besprijekorno što se vidi na broju primljenih golova dok je napad nešto na čemu treba raditi ali vjerujemo da će vremenom i to doći. Golove za RKHD su postigli: Antonio Šaban 2, Ante Farić 2, Nikola Perić 2, Roko Milavić 1 i Mateo Čurlin 1.