You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nikako na zelenu granu!

Trilj, 30.03.2005.
Zaostalo kolo 1.HMKRL-Jug

RK CETINKA - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  26:17  (17:6)
RK KAMIČAK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  21:19  (11:8)

Nove 2 utakmice, nova 2 poraza, ovog puta u zaostalom krugu 1.HMKRL-Jug. Razlog tome su brojne promjene u početnom sastavu uzrokovane školskom ekskurzijom te neiskustvo u vatru bačenih novopečenih "startera"..Bez ponajboljih pojedinaca koji su odsutni (školska ekskurzija) izmjenjeni sastav mlađih kadeta bez velikih ambicija išao je odigrati zaostalo kolo 1. HMKRL u Trilj.

U 1. utakmici protiv Cetinke,protiv nadmočnih triljana jedini koji je na početku priprijetio bio je Tokić no, kada su mu triljani "prilijepili" flaster opasnosti po njihova vrata nije bilo. Tek uzaludni pokušaji vanjske dugoračke linije završavao je u rukama izvrsnog Vukasa. Poraz su ublažili malo angažiranijom igrom tek u drugom dijelu.

Protiv Kamička realno, do bodova se moglo, ali ipak mlaki start i ulazak u utakmicu donio je rezultatsku prednost za sinjane koji su je većim dijelom utakmice kontrolirali s obzirom na izrazito loš dan dugoratskog vrtatarskog tandema Mladin-Tomić. Tek u drugom dijelu drugog poluvremena zahvaljujući tandemu pivota, povratniku u ekipu, Rakuljiću i Biliću uz probuđenog Perića, dragovoljci prijete no malo kasno, bodovi idu u Sinj. 

RK "Hrvatski dragovoljac"
Tomić; Mladin; Erceg (1); Bilić (5); Raos; Grgat; Perić (1); Tokić (5); Nazor (2); Gvozden; Rakuljić (3); Pavković
Trener: Krešo Glavica

RK "Cetinka"
Vukas; K. Vukas (3); Rančić (10); Plazibat (3); Varvodić (4); Čović (5); Grubišić (1); Rojnica; Lipotić; Čović;
Trener: Neno Alfirević

RK "Kamičak"
Banovac; Radović (3); Blažević (3); Runje (3); Masnić (4); Kelava (6); Vučković (2); Vuković; Pavić; Samac; Gašpar; Gulam;
Trener: Boris Kerum