You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nastavljen uspiješni niz

Dugi Rat,rukometno igralište „Streljana“,29.09.2007
Županijska rukometna liga,4.kolo
Kadeti: RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC– RK JELSA 25:23(11:13)
Mlađi kadeti: RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC– RK JELSA 24:21(14:11)
29. rujna u Dugom Ratu na igralištu „Streljana“ odigralo se,hvala bogu uspješno,4.kolo županijske rukometne lige između RK Hrvatskog Dragovoljca i RK Jelse.
Utakmice su bile uistinu uzbudljive i izjednačene, posebno kod kadeta. Ono najvažnije je da su dugoračani nastavili svoj stopostotni niz i u četvrtom kolu ubilježili nova četiri boda. U nastavku Vam donosimo više detalja...
KADETI:
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK JELSA 25:23 (11:13)

Kadeti su kao i uvijek puni iznenađenja.Utakmicu su otvorili dobro dok Jelsa nije postala malo agresivnija.No,dragovoljci su se pokazali jačima i spremnijima ,što dokazuje i sami rezultat.Kroz cijelu utakmicu rezultat je bio jako tijesan.Bilo je tisuću preokreta rezultata, sedmeraca, žutih...

Od igrača bi htio istaknuti ponajprije Perića i njegove NEPROČITLJIVE finte (još kada bi se malo popravija u obrani), Rakuljića sa odličnom realizacijom (iako mu je jezik brži od ruke) i srednjom obranom i Tokića sa izvrsnih 7 pogodaka. Za goste je dosuđen tek 1 sedmerac, dok za domaćine 9 što nas je u neku ruku i spasilo. Utakmica je baš morala završiti jakom obranom tj. pressingom  i to u korist dragovoljaca.

RK „Hrvatski Dragovoljac“
Ante Bušić,Antonio Tomić,Luka Perić(4),Jure Klarić(4),Mislav Plazibat(2),Mate Štrljić,Marin Mekinić,Ivan Kaša,Toni Tokić(7),Jure Rakuljić(7),Vjeko Vuković.


MLAÐI KADETI:
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK JELSA 24:21 (14:11)

Kod mlađih kadeta ništa novo. Utakmica kod njih je počela jako uvjerljivo sa velikom razlikom odmah na početku. Ali, jelšani se naglo počinju buditi i izjednačavaju rezultat do kraja prvog poluvremena.

Dolaze u vodstvo ali tada na scenu stupa naš famozni Boško Nazor. Kreira u glavi par akcija i dragovoljci se brzinom munje vraćaju u igru. Obrana je bila kao armirani zid uz pomoć našeg Mekinića koji ju je sjajno održavao. Utakmica je završila na korist dragovoljaca.

RK „Hrvatski Dragovoljac“
Ante Bušić,Ivan Knezović,Ivan Pavičić,Ante Matić,Dino Banović(1),Mislav Katavić,Mislav Plazibat(3),Mate Štrljić(3),Duje Tafra,Marin Mekinić(4),Šime Šolić,Toni Tokić(6),Toni Roščić(4),Ivan Kaša(3).