You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

NAJAVA VIKENDA

matulji-rkhd-04

Ovaj vikend prvu ekipu očekuje vruče gostovanje u Rijeci, druga ekipa gostuje u Zadru, "minići" su domaćini na "Streljani" a kadeti nastupaju ovaj ponedjeljak u Kaštelima. Opširnije u nastavku članka...1.HRL, 4. kolo  (Rijeka, 12.10.2013 , 19:00)

RK" MATULJI" - RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC"

Prva ekipa na gostovanju kod sportskih prijatelja iz Rijeke ali svako prijateljstvo prestaje izlaskom na riječki parket sa kojeg se iskreno jako teško odnose bodovi. Stručni stožer Bole i Armi najavljuje borbu do "posljednjeg daha" ali s obzirom da putujemo nekompletni teško ćemo iznenaditi vrlo kvalitetnog domaćina.

 

3.HRL-jug, 2. kolo ( Zadar, 13.10.2013, 15:30)

RK "ZADAR 2" - RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC 2"

Druga ekipa sastavljenja od kadeta i nekolicine povratnika u rukomet koji zbog posla ne mogu pratiti obveze prve ekipe putuje u Zadar. Predvođeni trenerom Mijom Klarićem a neopterečeni rezultatom pokušat će iznenaditi mlade Zadrane na njihivom parketu.

 

ŽUPANIJSKA LIGA 3. kolo ( Dugi Rat, 13.10.2013, 11:00)

RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC" - RK "KAMIĆAK"- Sinj

Dođite u nedjelju na "Streljanu" i pogledajte kako rukomet igraju najmlađi predstavnici našeg Kluba. Pod stručnim vodstvom trenera Ivana Pleića DJEČACI ( 2002 g. i mlađi ) će odmjeriti snage sa dječacima iz Sinja. Rezultat je manje bitan a poanta je da djeca mogu zaigrati neko natjecanje u svom mjestu a ne samo po Splitu i okolnim dvoranama.

 

1. HKRL, 5.Krug ( Kaštela, 14.10.2013, 10:45) 

 RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC" - RK "KOZALA"

RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC" - RK "ZG-DUBRAVA"

Kadeti svoju ligu igraju turnirskim sistemom tako da se u pondjeljak kao domaćini u paru sa RK "MARINA KAŠTELA" sastaju sa mladim riječanima (KOZALA) i zagrepćanima (ZG -DUBRAVA). Ždrijeb je htio da igramo drugu i treću utakmicu (Berger) tako da treneru Marku Galiotu neće biti nimalo lako doći do bodova protiv vrlo kvalitetnih suparnika.

{fcomment}