You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Na rubu incidenta...

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC-RK KAMIČAK 36:30(14:18)

Utakmice između Dragovoljca i Kamička su uvijek imale neki poseban naboj, a ova subota u dvorani na gripama nije bila iznimka. Prije nego smo ušli u dvoranu uobičajeno prijateljsko druženje s našim prijateljima iz Sinja, a na utakmici bespoštedna borba,svađa,udaranje,crveni kartoni...na rubu incidenta. Sinjani su utakmicu započeli agresivno,nakon gola Vukovića u prvoj minuti gosti rade seriju od 3 pogotka za 1:3 i već na početku daju domaćinu do znanja da ovu utakmicu neće predati bez borbe.Do rezultata 14:14 igralo se gol za gol, u tom periodu kod Dragovoljca su rezultat držali odlični Kamber i Vuković dok su kod gostiju najefikasniji bili Čabo i Šimleša.Nakon tog rezultata dolazi do pada igre Dragovoljca i bezidejnosti u napadu te gosti rade seriju 4:0 i odlaze na velikih 14:18 na kraju prvog poluvremena.

Trener Nazor u nastavku utakmice u igru ubacuje F. Pleića i Pivca što se pokazalo kao dobar potez. Nakon minusa od 5 razlike i rezultata 15:20 domaćini rade seriju od 8:1 te dolaze u vodstvo 23:21. Gosti ipak ne padaju u igri te su rezultatsku prednost imala i jedna i druga ekipa do rezultata 29:29. Od tog rezultata gosti su postigli još samo jedan zgoditak u 56. minuti kada Vuković i Mustapić dobivaju crvene kartone, dok je Dragovoljac povećavao razliku do konačnih 36:30.

Prva runda je gotova i ubrzo ćemo na gostovanje u Sinj gdje nas opet očekuje ista tvrda borba,opet svađe,luda kuća na parketu.Kad malo bolje razmislim, bolje da je tako,od njih ništa manje ni ne očekujem.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Josip Kamber 7,Mislav Plazibat 3,Marijo Vuković 3,Ante Jakelić ,Stjepan Bajkuša 1,Frane Pleić 3,Marko Galiot 6,Mirko Ðonlić ,Luka Hrvoslav Perić ,Ivan Pleić 2,Ante Matić ,Ante Bušić ,Ivan Kaša ,Marin Stipičić 8(6),Miroslav Pivac 3

RK KAMIČAK
Ivan Ćuk ,Tihomir Mustapić 4(2),Josip Runje ,Ivan Grubišić Čabo 7,Joško Boškin 2,Toni Vučković 4,Damir Šimleša 6(3),Stipe Pletikosić 5,Boris Erceg ,Ivo Miloš ,Nikola Pavić 2,Ante Gašpar ,Antonio Stupalo ,Nikola Vučković ,Mladen Balov ,Toni Radović

 Foto by