ŽRL: Startala županijska liga

Dječaci A (1998)
RK KAMIČAK – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 3:16 (2:8)
Mlađi kadeti (1996)
RK KAMIČAK – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 20:22(11:13)

Utakmicama protiv sinjskog Kamička mlađi kadeti rođeni 1996. i mlađi, te dječaci A 1998. i mlađi uspješno su započeli s natjecanjima u županijskoj rukometnoj ligi. Osim njih u predigri su nastupili i najmlađi (1999 i 2000), a kako je sve prošlo pročitajte u nastavku…

 

Piše: Boško Nazor

1.kolo Županijske lige

Počela je i Županijska liga za mlađe dobne skupine. Igrali smo u Sinju protiv Kamička koji se natjeće u dva godišta i to: mlađi kadeti (1996 i mlađi) i Dječaci A (1998 i mlađi).
Prvu utakmicu su igrali Dječaci. Bili smo favoriti i to smo opravdali, bila je to utakmica u kojoj su svi mogli igrat.
Druga utakmica ponudila je nešto više uzbuđenja. Bili smo dosta oslabljeni neigranjem 4 igrača iz prve postave što zbog bolesti, a nešto zbog lijenosti da se dođe na utakmicu tako rano (polazak u 7,00 ujutro).
Bila je to prava ratnička utakmica gdje smo uspili dobit dosta fizički jaku momčad Kamička.Dobra partija Vojnovića, Ercegovića, Maleničića i Vujičevića. Posebna pohvala golmanu Milinoviću koji je 98. godište, a brani za starije i to je odradio vrlo dobro.
U predigri smo u prijateljskom ogledu nastupili sa dva godišta (1999 i 2000) koja će se u službena natjecanja ukjučiti kasnije. U oba godišta dobili smo i uvjerili se da ima štofa i kod tih generacija.

Dječaci A
RK KAMIČAK – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 3:16(2:8)

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Mijo Žugo 2, Mislav Ivanda, Ivan Plazibat, Marin Tafra 1, Edo Vidaković 1,Antonio Vrdoljak 1, Ivan Vrkić 1, Filip Pranjić 2,Bruno Milinović, Mioj Matijević, Antonio Bočkaj 8, Stanko Marčić.

Mlađi kadeti
RK KAMIČAK – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 20:22(11:13)

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Bruno Milinović, Marko Maleničić 4, Ante Vukasović 1, Filip Pranjić 1, Filip Vojnović 9, Karlo Generalić 1, Bono Ercegović 3, Stanko Marčić, Mario Vujičević 2, Jure Maričević, Bernard Jelčić, Kristijan Perković.

Trener: Boško Nazor

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog