Startala prva mlađekadetska liga

Poćela je ovogodišnja sezona u 1.HMKRL-jug  u kojoj će mo pokušati ostvariti plasman u 1.HKRL. Sigurni sudionici te lige su prvolgaši METKOVIĆ i KOTEKS SPLIT, a za ostala četri mjesta borit će se po mojoj procjeni 7-8 klubova. Moram se ovdje ograditi jer nemam uvid u sve klubove i saznanja koliko su napredovali u ovoj godini pa ne bi želio da moje pretpostavke bilo koga povrijede. Svakako mislim da su KAŠTELA AD i SOLIN favoriti za prvo mjesto i sigurni sudionici 1.HKRL, zatim JERKOVAC, a za  preostalo četvrto mjesto trebali bi se boriti HRVATSKI DRAGOVOLJAC, MANDARINKO OPUZEN, CETINKA, KAMIČAK i pretpostavljam ZADAR.
RK  KRILNIK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 8:23(3:17)...

U pretkolu odigrali smo utakmicu sa KRILNIKOM koji je ove godine oslabljen odlaskom dijela igrača u novosnovani klub KMAN-KOCUNAR. Za razliku od prošlotjedne utakmice u županijskoj ligi u kojoj smo se mučili ovaj put ozbiljnim pristupom od početka utakmice naši mlađi kadeti su ovu utakmicu odradili rutinski.

RK KRILNIK
Alen Juginović,Ivan Jukić, Matej-Nikola Cvitanović 1,Luka Pojatin, Luka Bendeviš 2, Marko Serdarušić 3, Marko Šindik, Jure Bijuk 2, Filip Breški, Toni Tomas, Frane Sršen, Rino Vuletić, Duje Šerić.
Trener: Siniša Markota
Pom.trener: Nikola Foretić
Sedmerci: 1(1)

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Ante Bušić, Mislav Plazibat 5, Ivan Knezović, Ivan Kaša 2, Ante Matić 1, Dino Banović 3, Mislav Katavić, Mate Štrljić 1,Mirko Ðonlić, Ante Jakelić 1,Marin Mekinić 2, Šime Šolić 1, Toni Tokić 3,Toni Roščić4.
Trener: Boško Nazor
Službeni predstavnik:Joško Čizmić
Sedmerci:2 (2)

Suci: Ivan Komšo iz Metkovića i Saša Dudaš iz Makarske
Nadzornik: Renato Sršen iz Metkovića

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog