Cokina osveta

RK “Split “ – RK “Hrvatski dragovoljac“ 21:25 (9:12)

U sneno subotnje jutro dogodio se revanš između ekipe Splita i Hrvatskog dragovoljca. Utakmica je bila prijateljskog karaktera iako se tako nije doimalo na terenu s obzirom da su splićani dužnici dugoraćanima za jedini nanešeni poraz u županijskoj ligi. Prvo poluvrijeme je pokazalo da je taj poraz ipak samo slučajan jer su dugoraćani vrlo brzo zagospodarili terenom unatoč za njih neuobičajenom velikom broju tehničkih grešaka.

Split, 22. 11. 2003. prijateljska utakmica – Mlađi kadeti

RK “Split “ – RK “Hrvatski dragovoljac“ 21:25 (9:12)

RK “ Split “ – Zlatar; Ševo (3); Mandić; Soldo; Rogulj; Bavčević; Korjenić (2); Boban (5); Lović (8); Čatipović (1); Strinić (1); Bašić (1);
Trener: Mladen Brkić
Sedmerci: 1/4

RK “Hrvatski dragovoljac“ – I. Jerčić; N. Ćoko (9); T. Lažeta (1); I. Siničić; J. Tokić (4); L. Ercegović; M. Perić (4); F. Pleić (7); M. Ðurić;
Trener: Krešo Glavica
Sedmerci: 3/3

U sneno subotnje jutro dogodio se revanš između ekipe Splita i Hrvatskog dragovoljca. Utakmica je bila prijateljskog karaktera iako se tako nije doimalo na terenu s obzirom da su splićani dužnici dugoraćanima za jedini nanešeni poraz u županijskoj ligi.

Prvo poluvrijeme je pokazalo da je taj poraz ipak samo slučajan jer su dugoraćani vrlo brzo zagospodarili terenom unatoč za njih neuobičajenom velikom broju tehničkih grešaka.

Jerčić je na vratima bio vrlo siguran,obranio 2 sedmerca dok je u napadu ispod svojih mogućnosti bio Tokić (mora se uzeti u obzir ozljeda šuterske ruke) ali njegov učinak su nadoknadili danas briljantni Ćoko i nepogriješivi Pleić kojima se u nastavku sa nekoliko vrhunskih pogodaka, koji se mogu vidjeti samo na prvoligaškim utakmicama, pridružio i Perić.

Ipak, da ne bude na kraju sve kako treba, pobrinula se, ipak se nadamo, samo lakša ozljeda stopala Tokića. Ove sezone su velike muke trenera Glavice s obzirom na učestalost ozljeda ključnih igrača. Na kraju, rezime utakmice je samo jedan – Ćokina osveta!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog