1.HMKRL-jug: Podijelili bodove sa Solinom

Iz arhive09.12.2006. SC"GRIPE" Mala dvorana
1.HMKRL-jug, 3.krug
RK TROGIR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 9:20(3:10)
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK SOLIN 25:25(12:9)
U 3. krugu 1.HMKRL rukometaši Hrv. Dragovoljca osvojili su 3 boda.Pobijedili Trogir i podijelili bodova sa Solinom.
Više o utakmicama pročitajte u nastavku...


RK TROGIR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 9:20(3:10)


RK "Trogir"
Vržina, Šalov(2), Čuljak(1), Kudelik(3), Žaja(1), Radić, Janjić(1), Princivali, Vukman(1), Domić
Trener: Krešimir Ivković

RK"Hrv. Dragovoljac"
Bušić, Matić(5),Roščić, Marić, Katavić(2), Plazibat(4), Štrljić(3), Mekinić, Kaša(1), Tokić(5)
Trener: Boško Nazor
Sl. Predstavnik:Joško Čizmić   


U prvoj utakmici rukometaši iz Dugog Rata (Stobreča) pobijedili vršnjake iz Trogira bez većih problema. Odmah su na početku pokazali tko je gazda te poveli 4:0, Kasnije su samo povećavali prednost do krajnih +11. Trener Bole je pružio priliku svim igračima koji nisu nimalo omalovažavali protivnika nego bili korektni i motivirani cijeli susret, te tako ostvarili prvu pobjedu danas.RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK SOLIN 25:25(12:9)

RK"Hrv.dragovoljac"

Bušić, Matić,Roščić(1), Marić, Katavić, Plazibat(6), Štrljić(4), Mekinić(1), Kaša, Tokić(13)
Trener: Boško Nazor
Sl. Predstavnik:Joško Čizmić 

RK"Solin"
Matetić,J. Mikelić(4), Bubić(2), Teklić(6),  A.Mikelić, Tenđera, Tešija, Brekalo, Milković(2), Ivić(6), Zoković(5),Perdić, Majstorović, Barišić

U drugoj utakmici pravi derbi dviju odlićnih ekipa u kojoj Solinjani ulaze kao favoriti, te još jedan dokaz da i mladi rukometeši znaju dobro igrati, nadmudrivati jedne druge, te pokazivati atraktivne poteze i golove!

Na početku utakmice dugoraćani ulaze u malom grču u napadu ,te dosta dobrom obranom. U tim trenutcima ih je držao danas izvrsni Tokić koji je pružio fenomenalnu igru i dokazao koliko jak i  ubojit može biti(pravi dokaz njegove igre bila je i rečenica trenera Bole poslije utakmice: "i da sam mu htio naći pogrešku, ne bih uspio" ). Nakon toga uspavanog perioda igre dugoraćani se bude te se Tokiću prikljućuju Plazibat i Štrljić te polako stvaraju prednost koja je povišena na +3  pogotkom Tokića sa vjerovali ili ne gotovo sa 15 m  5 sekundi prije kraja!

Drugo poluvrijeme također otvaraju odlično te uz 2 uzastopna gola povećavaju prednost na +5 14:9.U tom trenutku solinjani počimaju igrati sa 2 flastera na Tokiću i Plazibatu, te se dugoraćani pomalo gube u igri što protivnici koriste te polako smanjuju prednost. Ali i uz to su njih dvojica uspijevali naći  prostor za gol. Još je donekle i išlo dok je igrao Štrljić, no i na njega trener Solina postavlja "flastera" te to koriste, sustižu i prestižu dugoraćane ponajviše falivenim zicerima Štrljića , Matića i Plazibata.

U zadnje 3 minute se ulazi s vodstvom solinjana 22:21, 23:22, te 24:23,  ali uz dvije asistencije Tokića i 1 pogodak, te 2 pogotka Plazibata  dugoraćani u zadnju minutu ulaze sa prednošću. Solinjani uspijevaju izjednaćiti, staje još 30 sekundi do kraja te dugoraćani zovu time out. Tada Plazibat umjesto da zabije pogodak, gubi loptu nepotrebnim dodavanjem, te je protivnički igrač krenuo sam prema vratima duguraćana, no tada se opet pojavljuje sveprisutni Tokić koji uspijeva sprijećiti solinskog igrača, te su se bodovi podijelili.

Moram istaknuti također danas sasvim neraspoloženog golmana Bušića, te pohvaliti vrlo dobru partiju uz standardni trio Kaše i Roščića.
Kod gostiju za istaknuti Teklića i Ivića sa po 6 golova!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog