1.HMKRL-jug:Iz Biograda s nova četiri boda

Iz arhiveBiograd n/m, ŠD"Biograd", 26.11.2006.
1.HMKRL-jug, 2.krug
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK OLIMPIJA 23:14(10:5)
RK ZADAR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  14:26(6:13)

U Biogradu smo 26.11. 2006.g. odigrali drugi krug 1.HMKRL jug. protivnici Olimpija s kojom prvi put igramo i Zadar s kojim smo igrali prijateljske susrete.
Prvi susret s Olimpijom, protivnik nepoznat. U igru se ušlo oprezno. U prvom poluvremenu lagano se ispituju snage, početno vodstvo lagano je podizano do +5 na poluvremenu...

Iz arhiveU drugom poluvremenu se lakše diše, hvata se +11 i svi igrači igraju, šta je i najvažnije. Na kraju +9, zadovoljavajuća igra i rezultat.

Protiv Zadra slična situacija, stalno vodstvo i dobra igra.Krajem prvog poluvremena šok, Keđi puklo čelo, Keđa na prvu pomoć, a ekipa igra za njega kao da je to bio dodatni motiv iako ova ekipa igra teško bez njega. Početkom drugog poluvremena vraća se sa prve pomoći i ulazi u igru. To je još jedan dodatni motiv i svi počinju još bolje igrati predovođeni Tokićem i Keđom.Svaka zamjena dobra ,svi igraju, pravo zadovoljstvo gledati. Toni Tokić dobar kad igra za ekipu kao danas, na trenutke izvrstan, njemu uz rame Mislav Plazibat,Ante Bušić(bravo Ante) i Mate Štrljić. Sve bolji Ante Matić(8 golova),, dobri a bit će i bolji Mislav Katavić, Marin Mekinić, Ivan Kaša, Antonio Mršić, Stipe Klišanin, Ivan Pavičić i Ante Trogrlić(probudi se).
Nakon pohvala igračima treba čestitati treneru Bošku Nazoru velikom motivatoru koji je ovo odradio izvrsno.


RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC : RK OLIMPIJA 23:14  (10:5)

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
A.Bušić,S. Klišanin,I.Pavičić,Ante Matić(4),  Antonio Matić, M.Katavić(1), M.Plazibat(1),M.Štrljić(9), A.Trogrlić, M. Mekinić(1), I.Kaša(1), T.Tokić(6)

RK OLIMPIJA
Š.Markunović, M.Lozančić(5), D.Munega, F.Babac(2), D.Tadić(2), D.Zrile, I.Šunjić, S.Mautner, D.Palada, S.Mihaljević(3), R.Martinčev(2), M.Špriljan, M.Delabarbara, D.Celner

RK ZADAR-RK HRV.DRAGOVOLJAC  14:26  (6:13)

RK ZADAR
B.Kolega(1), T.Vidak(3), D.Nekić, M.Maruna, L.Zubčić, D.Pamić(6), Š.Torbarina, S.Torbarina, M.Merhar, J.Kadum(1), I.Matanović, T.Marinović(3),J.Pedić, F.Matošević

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
A.Bušić,S. Klišanin,I.Pavičić,Ante Matić(4),  Antonio Matić, M.Katavić, M.Plazibat(5),M.Štrljić(3), A.Trogrlić, M. Mekinić, I.Kaša(1), T.Tokić(13)

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog